Dohányzásról leszoktató kezelés idegi-elektromos sóvárgásenyhítéssel (freeimages / don-t-smoke-7-1314914)

Dohányzásról leszoktató kezelés: sóvárgásenyhítő ÉFT gyakorlat

Régebben volt már szó itt a honlapon a dohányzás leszokásról >>>. Akkor például ebben a bejegyzésben: Nagyobb cigarettaszünet… >>> lényegében azt javasoltam, hogy az ÉFT-vel >>> az alapkönyv szerint érdemes dolgozni például a cigi iránti vágyon. Mivel a rágyújthatnék is idegi-elektromos feszültség, tünet az emberi lényben… És sokszor ennél többre van szükség. Ezért most következzen néhány elsősegély sóvárgáscsökkentő – stresszoldó – agyalástalanító – önelfogadó (EFT ráhangolódó) mondat és egy konkrét, leszokást indító – támogató haladó „kopogtatós” ÉFT gyakorlat. Azért, hogy hozzájáruljunk a dohányzást okozó belső feszültség enyhüléséhez, mert akkor az elvonási tünetek is csökkenni tudnak – hogy a dohányzásról leszoktató kezelés házilag is haladhasson előre. 😉

Dohányzásról leszoktató kezelés elő lépése: minden bajommal együtt elfogadom magamat

Dohányzásról leszoktató kezelés idegi-elektromos sóvárgásenyhítéssel (freeimages / don-t-smoke-7-1314914)
Dohányzásról leszoktató kezelés idegi-elektromos sóvárgásenyhítéssel (freeimages / don-t-smoke-7-1314914)

Konkrétan hogyan, milyen saját kifejezésekkel sóvárgunk a cigi ( / túlmunka / kütyüzés / túlvásárlás / …) után? Egyesével minden módot nevezzünk meg, majd fogadjuk el magunkat velük együtt. Például:

  • Bár most úgy de úgy rágyújtanék, mégis mélyen, és teljes egészében elfogadom magamat (vagy megpróbálom elfogadni magamat).
  • Bár hú de nagyon rágyújtanék, mégis mélyen, és teljes egészében elfogadom magamat.
  • Bár extrém módon rágyújthatnékom van, mégis mélyen, és teljes egészében elfogadom magamat.
  • Bár piszkosul sóvárgok a cigi után, mégis …
  • Bár nem bírom ki cigi nélkül, mégis…
  • Bár úgy szippantanék egyet, mégis…
  • Bár mit nem adnék most egy (megnyugtató) slukkért, mégis …
  • Bár úgy kívánom ezt a cigit (és mindent, ami a cigivel együtt jár, magát a rituálét: turkálok a zsebemben / táskámban, megtalálom, előveszem a dobozt, választok egyet, számba dugom, meggyújtom, mélyeket lélegzek, kifújom a füsttel minden búmat és bajomat…), mégis …
  • Stb. Hogyan szokták még kifejezni a cigizhetnéket?
Az EFT stresszoldó - önbizalomnövelő pontjai az arcon, a mellkason és a kézen
Az EFT stresszoldó – önbizalomnövelő pontjai az arcon, a mellkason és a kézen

Aki valamennyire már ismeri az EFT-t, kopogtathat is. A kisujjon levő szívélénkítő pontot javasolt kihagyni a sorozatból.

A haladóbb EFT-seknek készült EFT gyakorlat innen letölthető:

https://drive.google.com/file/d/1MY5EeSkdX8lzfi3BlQ0mn7bGI9KaN3Wo/view?usp=sharing

Ha hadilábon állsz a dohányzásról való leszokással, várlak szeretettel stresszoldó – agyalástalanító Mesterpont masszázsos kezelésre. Együtt megnézzük a dohányzásra való rászokásod mögöttes okait, és oldjuk is őket. Ehhez akár ki sem kell mozdulnod otthonról, mert online is tudunk dolgozni!

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük