"Embervillamossági szereléses", életbarát stresszoldás terhesség alatt (freeimages / thc0020196-2412251)

„Embervillamossági szereléses”, életbarát stresszoldás terhesség alatt

"Embervillamossági szereléses", életbarát stresszoldás terhesség alatt (freeimages / thc0020196-2412251)
„Embervillamossági szereléses”, életbarát stresszoldás terhesség alatt (freeimages / thc0020196-2412251)

A Babaprojekt stresszoldás >>>, mint előzmény írás folytatása. Stresszoldás terhesség alatt, az én megfogalmazásomban „embervillamossági szereléses”, különleges és életbarát módokon, ami minden várandós anyának használható és ajánlott. Mert, ahogy a Neten is olvastam: ha egy kismama gyakran stresszel gyorsabb lesz a szívverése és magasabb lesz a vérnyomása, ezáltal pedig nem jut elég vér, tápanyag és oxigén a magzathoz, amely terhességi toxémiához, görcsökhöz, vagy akár a korai szülés megindulásához is vezethet.

Stresszoldás terhesség alatt: bevetni a Moksa Cseppet?

7 hónapos várandósan meg lettem győzve, hogy próbáljam ki a Moksa Elixírt, a mostani „lélek-multivitamin” étrendkiegészítő Moksa Csepphez >>> hasonló terméket. Ez a virág-homeo készítmény tudat alatti, idegi-elektromos szinten segíthet kiegyensúlyozódni és harmonizálódni. Amivel, a patikai kémiai tünetelnyomó veszélyes hulladékokkal ellentétben, nem tereli félre a testünk természetes élettani folyamatait, hanem támogatja a gördülékenyebb működésüket. A Moksát az életbarát jellege miatt kismamák is használhatják. Ellenjavallatai esetleg akkor vannak, ha az anya szervezetében túl sok az eltárolt toxin, nehézfém, mert a detoxikálást is tudja segíteni, és azt várandósan – szoptatósan nem szerencsés végezni… Bár nekem akkor már csak 2 hónapom volt hátra a szülésig, és ennyi idő kevés egy alapos, nem materialista, kvantuminformációs tudatalatti nagytakarításhoz, így is oldódtak bennem a használata mellett alapvető stresszelő emlékek, tudormányos véletlen egybeeséssel. Például az, ami az előző császármetszés miatt maradt még bennem. Nem szívesen hagytam volna ki ezt a „véletlent” az életemből. 🙂

Szülés stresszoldó szakember dúlával

A szülés előtt néhány héttel Kotsy Kriszti ÉFT kezelő kolléganőmmel is stresszoldó szülésfelkészítéseket végeztünk (főleg ÉFT-vel). Itt is foglalkoztunk még a tünetelnyomó betegségügyi szemléletű rémek maradék hatásaival, és a gyerekkoromból származó, férfiakkal kapcsolatos feszültségekkel. Kriszti dúlaszerepben kísérte a szülésemet, nagyon hatékony hozzájárulást nyújtva nekem. Hogy hogyan zajlik császármetszés után egy dúlás szülés természetes úton, itt elolvasható:
http://humanharmony.hu/az-eft-egy-kulonleges-alkalmazasa

Terhességi stressz elleni tippek eredménye: kistestvér
Terhességi stressz elleni tippek eredménye: kistestvér (Titi és Henci)

Remélem, nem felejtettem ki semmi és senki fontosat. 🙂

A mai napig jó szívvel tudok gondolni rájuk, és kisfiam nevében is köszönetet mondok az előbbiekben említett tanítóimnak és kollégáimnak. Köszönet még néhány igazi egészség-ügyi dolgozónak, akik nemcsak az emberi testet kezelik, hanem a lélekkel is foglalkoznak. Ők: a több várandóssági vizsgálatot bevállaló Dr. Amberger Evelin belgyógyász és asszisztense, Anikó; a szülésnél angyali türelemmel segédkező Fazekas Zsuzsanna szülésznő és Dr. Varga Csaba nőgyógyász, valamint a Honvédkórház teljes csapata. Köszönöm a támogatást a barátaimnak is: Pintérné Annus Rita ÉFT kezelőnek, Kováts-Szőcs Anita otthonszülő és otthonoktatónak, Prech Kati tanárnéninek, Tolnay Erzsébet energiamodulátornak, a szomszédaimnak, a környékbeli anyukáknak és mindenkinek, akiket személy szerint nem említek meg. Végül, de nem utolsósorban, köszönöm a támogatást a férjemnek és a lányomnak. Nélkületek nem, vagy jóval nehezebben sikerült volna!

Nem érdemes rettegni a szüléstől! Például stresszoldó – agyalástalanító különleges Mesterpont masszázsos kezeléssel >>> feloldhatók a vele kapcsolatos, testműködést is blokkoló feszültségek, és megnövelhető az esélye egy könnyebb következő szülésnek. És ehhez akár még csak ki sem kell mozdulni otthonról! Várlak szeretettel online is.

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük