Érdekes nézőpont: negatív gondolatok ellen tudatosítással (kép forrása: Internet)

Ez egy érdekes nézőpont… Negatív gondolatok ellen Access-szel

Íme a negatív gondolatok ellen irányuló írássorozat (mert ez egy sorozat lesz) következő része, amiben egy újabb lehetőséget fogok leírni. A negatív gondolat származási helyére történő visszaküldésénél >>> egy kicsit tovább megyünk, amihez valamivel több bátorság szükségeltetik. Tehát mi mást is tehetünk még a negatív gondolatainkkal?

Negatív gondolatok ellen rövid távon: tudatosítsuk!

Érdekes nézőpont: negatív gondolatok ellen tudatosítással (kép forrása: Internet)
Érdekes nézőpont: negatív gondolatok ellen tudatosítással (kép forrása: Internet)

Ha negatív gondolatot veszünk észre az elménkben, azt is megtehetjük vele, hogy egyszerűen hagyjuk, hogy ott legyen. Eközben pedig tudatosítjuk magunkban, hogy ott van, tudomásul vesszük, megfigyeljük; de levesszük róla a minősítést és a túlzott jelentőséget. Legyen kevésbé fontos a számunkra! Mert mi az, hogy negatív? (Erről többet majd a következőkben…)

Az Access Consciousness szerint MINDEN GONDOLAT egy érdekes nézőpont. Az úgymond „pozitívak” és a „negatívak” is. (Lehet, hogy bizonyos helyzetekben az életben ez a gondolat nem is annyira negatív, nem is annyira káros, mert egy valós veszélyre figyelmeztet az intuíció útján >>>?) Mindenesetre az Access Consciousnessnek létezik az úgynevezett „érdekes nézőpont” eszköze is. Ezt úgy használhatjuk, hogy papagáj / elakadt lemez üzemmódban, sokszor mondogatjuk magunknak egy, számunkra kellemetlen, nehéz, máshogyan kezelhetetlen gondolatra:

„Ez egy érdekes nézőpont. Van egy ilyen nézőpontom.”

Minél többször, amíg a kellemetlen gondolat meg nem változik!

A kellemetlen „érdekes nézőpontok” kezelése hosszú távon, mélyebben: pontok érintése az emberi fejen

Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen
Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen

Ha túl sok a negatív gondolat; ha magunk alá gyűrnek minket, ha agyi idegi-elektromos zavarok miatt a tudatosítás nem elég jól működik, akkor jöhet pl. a stresszoldó – agyalástalanító különleges Mesterpont masszázsos Access Bars >> kezelés. Szánjunk időt kezelésre, hetente legalább 1x: ekkor az Access Bars is csodákra képes a negatív gondolatok ellen is. Tömegnyi, akár a tudatos szintünkön nem is érzékelt negatív gondolatot tud törölni, nagyon egyszerűen. Amiből ráadásul akár csak annyit érzékelhetünk, hogy a kezelés után könnyebb lett a fejünk. Erről már írtam részletesebben például Stresszradírozó „agyatlanítás”, „agyalástalanítás”… >>> címmel. Rendszeresen és hosszabb ideig végezve képes lehet teljesen átalakítani akár az indokolatlan mértékű negatív gondolkodás hajlamát, szokását is rajtunk.

Várlak szeretettel Access Bars-ra >>>

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük