Fóbiák legyőzése - gyakori és feloldható fóbia: pók (freeimages / spider-on-green-background-1640464)

Fóbiák legyőzése, függőségek elengedése „embervillamossági” szereléssel (?)

Rendkívüli módon meglepődtem, amikor az EON oldalán találtam egy szakmai cikket, ami az emberi test (lény) idegi-elektromos működését részletezi. Már nem emlékszek, hogyan jött velem szembe, de mostanában ez úgy szokott történni, hogy keresgélek valamit, többnyire az Interneten, és találok valami egészen mást, valami rendkívülit. Gyorsan le is mentettem, mielőtt esetleg véletlenül eltűnne… Itt el lehet olvasni „Elektromosság az emberi testben” PFF-ben; link: https://drive.google.com/file/d/1Ih9nYZiiY4HDkHkoMKJgtOhopKi7V9Ex/view?usp=sharing
És ez az információ nagyon nem mindegy a fóbiák legyőzése, függőségek elengedése, tanulási nehézségek megoldása szempontjából.

Szív, agy, idegrendszer: elektromos hálózat, áramkörök az emberi lényben

Az említett szakmai cikk lényege röviden, hogy az emberi lény nemcsak kémiai, hanem elektromágneses jellegű tulajdonságokkal is bír. A szívünknek és az agyunknak nagy elektromágneses mezeje van. Az emberi idegrendszer elektromágneses impulzusokkal működik, sőt, minden egyes sejtünk az elektromosság segítségével működik. Az emberi test folyamatosan elektromos jeleket generál, hogy kommunikálni, mozogni és gondolkodni tudjon.

A lélek lakhelye az emberi test áramkörei, a meridiánok (freeimages / accupuncture-model-1413026)
A lélek lakhelye az emberi test áramkörei, a meridiánok (freeimages / accupuncture-model-1413026)
  • Az agyunkból kiindulva elektromos impulzusokkal jutnak el az információk a testrészeinkhez, és a testrészeinktől visszafelé is elektromos jelek tájékoztatják az agyunkat minden fontos körülményről. Amikor az agyunk azt üzeni a kezünknek, hogy tegyük le a kanalat, akkor az idegeinken át érkeznek elektromos jelek a kézizmainkhoz, hogy azok elernyedjenek. Vagy amikor például a talpunkat meleg homokba tesszük, még ha csukva is van a szemünk, az agyunk meg fogja érteni, mi történik, mert elektromos jelek formájában eljutnak hozzá ezek az információk. Az agyi elektromos működését EEG készülékkel tudjuk mérni.
  • És a szívünknek is elektromos áramra van szüksége, hogy dobogni tudjon. A szív jobb pitvarának falában található szinuszcsomó generálja a dobbanáshoz szükséges elektromos jeleket. Ennek a mérésére szolgál az EKG.

Összefoglalva: az emberi lénynek saját, nagyon komoly és összetett idegi-elektromos hálózata, rendszere, működése van.

Kémiai és/vagy elektromos szerelés? Nem mindegy

Nagyon érdekes, hogy az EON-nál tudatában vannak, hogy az idegrendszerünk elektromosan működik, a hivatalos orvoslásban pedig nincsenek tudatában… (?) Vagy nagyon is a tudatában vannak, csak ezt nem verik nagy dobra. (?) És/vagy a kémiai tünetelnyomó szemléletükkel nem gondolják, hogy az idegrendszeri elektromos működést figyelembe lehetne – kellene venni és szerelni lehetne – kellene (hiába ismeri már több ezer éve a holisztikus keleti egészségkultúra az áramköröket a meridiánokon keresztül). Vagy gondolják, de elhallgatják, mert ha elkezdenék az emberi lényt elektromos vonalon (is) szerelni, a nép általános egyensúlyára fenomenális, némely profitérdekekre pedig katasztrofális hatással lenne.

Mindenesetre itt a mitvalasszak.hu weboldalon ebbe a testi idegi elektromosságba nyúlunk bele, az ezen rendszerben fellelhető rövidzárlatokat, biztosíték lekapcsolódásokat szereljük egyfajta „embervillamossági szerelős”, különleges Mesterpont masszázsos kezelésekkel >>>, főleg:

A fóbiák legyőzése, függőségek elengedése és tanulási nehézségek megoldása érdekében

Fóbiák legyőzése - gyakori és feloldható fóbia: pók (freeimages / spider-on-green-background-1640464)
Fóbiák legyőzése – gyakori és feloldható fóbia: pók (freeimages / spider-on-green-background-1640464)

(mivel a fentebb említett idegi-elektromos blokkok jócskán okoznak ilyen érzelmi-lelki-pszichés jelenségeket is…)

  • fóbiák (indokolatlan félelmek): autóvezetés, pók, víz, bezártság, magasság, tömeg, tű, fogorvos, hipochondria, …
  • függőségek (indokolatlanul szoros kötődések): viselkedési: technika, étel, vásárlás, munka, társ, sport, szerencsejáték, szex, …; kémiai: dohányzás, alkohol, tudatmódosító szer, …
  • tanulási nehézségek: olvasási – diszlexia, írási – diszgráfia, számolási – diszkalkulia, …
  • és társaik (és a velük kapcsolatos testi stressztünetek…) elektromos szerelésével fogunk foglalkozni. 🙂

(A „legyőzése” és a „leküzdése” szavak helyett valósághűbben is ki lehet fejezni a folyamatot, mert ezeket a tüneteket nem ellenségnek tekintjük, hanem jelzésnek, ezért nem ellenük megyünk. Hívjuk inkább „feloldásnak„, eredményes „elengedésnek”, …).

Ez a weboldal egyébként a lelekapolas.hu és a lelkirendrakas.hu utódja. Kerestem az ideális nevét, ez a mostani sokkal jobban kifejezi a célját…

Tarts velem!

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük