A Természettől egy közérzetjavító mini talpmasszázs termékenység fokozására nőknek és férfiaknak (freeimages / relax-this-is-cayman-time-1547323)

Gyerekcsinálás praktikák: talpmasszázs termékenység fokozására

A Természettől egy közérzetjavító mini talpmasszázs termékenység fokozására nőknek és férfiaknak (freeimages / relax-this-is-cayman-time-1547323)
A Természettől egy közérzetjavító mini talpmasszázs termékenység fokozására nőknek és férfiaknak (freeimages / relax-this-is-cayman-time-1547323)

Provokatív címet választottam ennek az írásnak. Nagyon szeretném ráirányítani a figyelmet a babavárás – meddőség – termékenység – várandósság – teherbeesés – … (ki hogy nevezi) stresszreakciós – tudat alatti – feszültséges – idegi-elektromos – … (lélekben található) szintjére. Ezzel a tünetelnyomó betegségügyi szemléletben sajnos most sem, vagy nagyon keveset foglalkoznak – noha döntően befolyásolja, hogy lesz-e baba vagy sem. Ha nem befolyásolná, sokkal nagyobb sikerrátája lenne a művi megtermékenyítéseknek. De nincs! És sokan a babára várók közül nem érzik magukat idegesnek vagy feszültnek, de a testük egy hozzáértő stresszoldó kezelőnél bizony mást szokott mutatni… Csak akkor veszik észre, hogy előtte mennyire feszültek voltak, amikor oldottuk a stresszüket.

Márpedig a túl sok napi begyűjtött és/vagy a felmenőktől hozott stressz, a túlzott agyalás az emberi testben minden szervrendszer megfelelő működését akadályozza. (A rohanó 21. század emiatt sajnos nem igazán kedvez a gyerekvállalásnak.) Így viszont minden, ami oldja a stresszt, kiegyensúlyoz és harmonizál, az egyenes út lehet a női (és a férfi!) termékenység fokozása felé. Egyszerűen mert élettanilag természetes úton segíti jobban működni a teljes testünket. Beleértve minden szervrendszert, a szabályozórendszereket (ideg- és hormonrendszer), a nemi működéshez szükséges szerveket is.

Női termékenység fokozása feszültségoldó módszerekkel és eszközökkel

Már írtam róla, hogy mi az elsődleges lényeg a babavárásnál: a gyerekkel való kapcsolatteremtés, ráhangolódás (Ha nem jön (össze) a baba >>>). Illetve arról is volt szó, hogy mik a természetes teherbeesés testi ALAPJAI a szülőknél (Ha nem jön (össze) a baba 2. >>>). Most nézzünk még stresszreakció semlegesítő lehetőségeket, mert ugye a túlzott stressz azt is megakadályozhatja, hogy kapcsolatot teremtsünk a leendő gyerekünkkel…

Viszonylag közismert a reflexológiás talpmasszázs termékenység fokozására

Reflexológiás talpmasszázs termékenység fokozására is (freeimages / foot-massage-142838)
Reflexológiás talpmasszázs termékenység fokozására is (freeimages / foot-massage-142838)

Sokan keresik a reflexológiás talpmasszázst a babavárással kapcsolatosan, jogosan. Ez is egy kiváló stresszoldó – agyalástalanító kezelés, én nagyon szeretem, és nemcsak a babavárással kapcsolatban keresném… Hiszen a havonta többször végzett talpmasszázs remek általános életkarbantartó módszer, jól javíthatja a közérzetünket, csökkentheti az orvoshoz járási alkalmak mennyiségét. Egy megfelelő reflexológiás talpmasszázs KÚRA relaxáltat, kiegyensúlyoz, harmonizál, méregtelenít, keringést javít, ezáltal pedig közvetetten javítja a termékenységet. Főleg, ha közben a „felek” beszélgetnek is, együtt révülnek megoldásokon, és talpmasszőr megfelelő, célirányos, tematikus kérdéseket tesz fel a vendégének. Ezeken ő önállóan is elgondolkozhat, és az inspirációjukkal megváltoztathatja az idegesítő, terméketlenné tevő élethelyzeteit. (Hogy tünetelnyomó tudormányos szemlélettel igazolva van-e a reflexológiás talpmasszázs, azt nem tudom, és nem is foglalkozok vele, a holisztikus szemléletet preferálom… Nekem bőven elég az, hogy sokat használom, mert a mindennapokban empirikusan megfigyeltem, hogy mennyire jólesik, mennyire közérzetjavító hatású, hasonlóan a mezítláb köveken járáshoz.)

Nemcsak a leendő anyának érdemes reflexológiás talpmasszázst igénybe vennie. Mert ha sokáig nem sikerül várandóssá válnia, az nagyon sokszor máson is múlik. Ha a partnere, a leendő apa feszült, neki is le lehet blokkolva a nemi működése, ami befolyásolja a spermák számát és életképességét. Neki is célszerű a férfi termékenységét javítani.

Egyénileg változó, hogy kinek mennyi kezelésre van szüksége.

Várlak szeretettel stresszoldó – agyalástalanító különleges Mesterpont masszázsos kezelésekre, reflexológiás talpmasszázsra is.

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük