Izomteszt: megérzések fejlesztése (Uwe Albrecht: Igen vagy Nem?)

Kiteszteljük az igazat az izmon? Megérzések fejlesztése gyakorlatiasan

Tehát akkor ott tartottunk (Testem, testem mondd meg nékem… >>>), hogy mindenkinek más formában mutatkozik meg az intuíciója, gyerekeknek gyakrabban szokott erős lenni. Ezen kívül stresszes állapotunkban beszűkülünk, emiatt könnyebben bagatellizáljuk el a meghallgatását. Utóbbi emberi jellegzetességből adódik a megérzések fejlesztése témában egy különleges módszer, amit egyes stresszoldó szakemberek használnak a munkájuk során…

Hétköznapi és speciális módszerek az intuíció működtetésére

Izomteszt: megérzések fejlesztése (Uwe Albrecht: Igen vagy Nem?)
Izomteszt: megérzések fejlesztése (Uwe Albrecht: Igen vagy Nem?)

Sokféle lehetőségünk van a megérzéseket működtetni a szürke hétköznapi gyakorlatban, általánosak és speciálisak is, lehet közülük válogatni. Például az a népi bölcsesség is erre szolgál, hogy a nagy döntések előtt aludni kell egyet rá (és lehetőleg az az alvás legyen megfelelő minőségű és mennyiségű…). Mert reggelre, alapvetően ellazultan, és az addigi ingereket az agyban feldolgozva helyesebben szoktunk tudni dönteni. És vannak professzionális módszerek is, például a kineziológusok izomtesztelése. Ez nagyon dióhéjban leírva nem más, mint a tudattalan, az intuíció, a megérzések, a test célirányos „faggatása” arra vonatkozóan, hogy egy életviteli nehézségnek, szellemi-lelki-testi-környezeti működési zavarnak vajon mi az oka, és mit kell tenni a változáshoz.

Ahhoz azonban, hogy a kineziológus igaz megérzéses tudatalatti válaszokat kapjon az izomtesztelés során, a tesztelt kliensét neki is ellazult állapotba kell hoznia. Ezt többnyire bonyolult idegi-elektromos test-energetikai korrekciókkal, agyfélteke működés összehangolással éri el. Ezeket én a kineziológiai tanfolyamokon nem is tudtam rendesen megtanulni, valószínűleg akad némi tanulási nehézségem a témában… Ezért nekem más utakat is hasznos kipróbálni.

Megérzések fejlesztése, egészséges működtetése: mindenkinél más

Nem véletlenül szorgalmazom sokszor azt, hogy ha valamit szeretnénk elérni, és egyik úton nem megy, akkor meg kell próbálni más utakat. Hátha azok nekünk jobban működnek… Anno a kezembe került egy könyv, ami jóval egyszerűbben, laikusok által is érthető, hétköznapi módokon magyarázza el a megérzések helyes észleléséhez való ellazulást. Sőt, egy egyszerű izomtesztelést is bemutat, annak a leírásával együtt, hogy miből ismerjük fel, ha nem jól teszteltünk. Ez a könyv: Uwe Albrecht: Igen vagy nem? >>> című műve. Az igazi témája a megérzések fejlesztése, és ezzel nagyon hasznos barátunk lehet a mindennapi életünk során:

  • Az egészség karbantartásában pl.
  1. mostantól könnyebben ki fogjuk tudni választani a számunkra aktuálisan kedvező ételeket a boltban a megérzés alapján,
  2. kevésbé jön derült égből a villámcsapás súlyos tünetek formájában, mert az eddiginél könnyebben észre fogjuk venni a testünk apró jelzéseit,
  3. egyre inkább nekünk való egészségszakembereket tudunk magunknak választani,
  4. és így tovább.
Uwe Albrecht: Gyógypatika
Uwe Albrecht: Gyógypatika
  • A pártalálásban: kitesztelhetjük, hogy ki az ideális társunk.
  • Nekünk való munkánk és több pénzünk lehet: tesztelhetjük, hogy milyen munkákba fogjunk bele, melyekre van fizetőképes piaci kereslet, és hogy hol találjuk meg a vásárlóinkat, és elkerülhetünk felesleges vásárlásokat.
  • A gyereknevelésben is hasznos lehet: tesztelhetjük, hogy mire van valójában szüksége a gyerekeinknek ahhoz, hogy együtt tudjanak velünk működni.
  • Sőt, azt is letesztelhetjük, hogy a híradóban melyik politikus mond igazat, és melyik hazudik.

Magyarul: sokkal eredményesebbek lehetünk az eddiginél az életünk sok területén, mert így a megérzés fejlesztése és a tesztelési lehetőségek szinte korlátlanok!

Ha tetszenek a fentiek, próbáld ki! A linkekre kattintva meg is lehet rendelni a könyvet és a hozzá tartozó kártyacsomagot a Libritől:
http://www.libri.hu/konyv/igen-vagy-nem.html?p_id=7355
http://www.libri.hu/konyv/gyogypatika-a-leleknek-a-szivnek-es-a-testnek.html?p_id=7355

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük