Stresszoldás technikák: a kezünk mindig kéznél van (freeimages / hands-1493991)

Kiút a reménytelenségből: stresszoldás technikák

Stresszoldás technikák: a kezünk mindig kéznél van (freeimages / hands-1493991)
Stresszoldás technikák: a kezünk mindig kéznél van (freeimages / hands-1493991)

Valamikor egyszer, már elég régen olvastam egy cikket Szendi Gábor honlapján… Ezt minden érintettnek jó lenne ismernie, mert nagyon megrázó volt számomra. Úgy gondolom, talán vannak benne túlzások, de a lényeg sajnos biztosan igaz. Merthogy tapasztaltam sok hasonlót a környezetemben és a munkám során! Dióhéjban arról szól a cikk, hogy egy fiatal lány életét hogyan tették tönkre a találomra és lényegében szakszerűtlenül alkalmazott patikai kémiai legális tudatmódosító – tünetelnyomó veszélyes hulladékokkal. És hogy a mellékhatások és az elvonási tünetek mennyire megkeserítik a lány életét a kezelés után is.

A cikk eléréséhez katt erre a linkre: Kedvcsináló pszichiátriai kezeléshez >>> vagy letölthető PDF-ben is itt >>>

Természetes hangulatjavítók: stresszoldás technikák, mindig kéznél vannak

Még annyit fűzök hozzá, hogy „genetikai eredetű” búskomorságról (tünetelnyomó betegségügyi leánykori nevén depresszióról) van szó a cikkben, ami önmagában nem igazán létezik. A búskomorság igazi okai az esetek nagy részében a személyiség különlegesen érzékeny jellegében gyökereznek. Ezen kívül az úgynevezett epigenetikában (a gének működését is befolyásoló környezeti tényezőkben); a rokonságból tanult, beidegződött és hozott életellenes (az általam „rokonsági átoknak” nevezett) mintákban. Kora gyerekkori traumákban, szeretethiányban, a szülők életmódjában, a gyerekkori környezet és a felmenők idegi-elektromos zavaraiban.

Ezeket szerencsére sok élebarát módszerrel és eszközzel, például stresszoldó – agyalástalanító különleges Mesterpont masszázsos kezelésekkel >>> – jól lehet oldani. Máshogy kifejezve, ki lehet egyensúlyozni, meg lehet velük békülni. Az oldást már az elvonási tüneteknél meg lehet kezdeni. Lehet őket enyhíteni a pánik elsősegéllyel >>>, vagy egyszerűen csak az ÉFT pontok kopogtatásával, mint ahogy a legtöbb függőség >>> (nikotin, alkohol, tünetelnyomó veszélyes hulladék, társfüggőség, játékszenvedély, stb.) esetében megtehetjük. Valamelyik a személyre szabottan, egyéniesítve, szakszerűen és kitartóan (!) alkalmazott stresszoldás technikák és/vagy eszközök közül biztosan meghozza a változást.

Természetes és életbarát lehetőség
Természetes és életbarát lehetőség

És még vannak más lehetőségeink is…

Továbbá, hogy a kiegyensúlyozódás folyamata még könnyebb legyen, a függőséget okozó vegyi anyagok >>> (nikotin, alkohol, tünetelnyomó veszélyes hulladék, stb.) emberi testből való kiürülését célszerű támogatni fizikai tisztítókúrával. Például légzőgyakorlatokkal, megfelelő mennyiségű, tünetelnyomó veszélyes hulladék maradvány mentes tiszta víz >>> fogyasztásával, stb. Közben jöhetnek az idegrendszert tápláló – visszaépítő anyagok: Omega3, magnézium, B vitamin, C vitamin és társaik is! Ezen kívül hasznos választás lehet stresszreakciós „hátszélnek” a „lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Csepp >>> hosszú távú, szakszerű fogyasztása…

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük