Könnyebben mennek a dolgok, jobban sikerül minden..." empirikus pudingtesztes Access Bars vélemények (a szerző fotója)

„Könnyebben mennek a dolgok…” – Access Bars vélemények ®, tapasztalatok #2

Az előző gyűjtemény után (Végtelen nyugalmat éreztem… >>>) még egy adag empirikus, tünetelnyomó „tudormánytalan” szemléletű visszajelzés, Access Bars vélemények, tapasztalatok. Mert puding próbája általában az evés, nem az elemzés, ki kell próbálni! Az én olvasatomban ez a személyre szabott empirikus pudingteszt! Az Access Bars-tól nem kell tartani, semmilyen kockázatos invazív beavatkozás nincsen benne. Csak egy nagyon szelíd relaxáltató fejkezelés, különleges Mesterpont masszázs, egyfajta skalp-akupresszúrás „minimálmasszázs”. Idegi-elektromos pontok érintése az emberi fejen, meghatározott rendszerben, amivel minden jel szerint (háttér)stresszt oldunk, közérzetet javítunk, az emberi agy elektromágneses működését segítjük harmonizálódni. Az emberi agy vezérli az emberi test működését; ha az emberi test félreműködik, az okát az emberi agyban (és lélekben, szellemben, …) is keresni kell(ene)…

"Könnyebben mennek a dolgok, jobban sikerül minden..." empirikus pudingtesztes Access Bars vélemények, tapasztalatok (a szerző fotója)
„Könnyebben mennek a dolgok, jobban sikerül minden…” empirikus pudingtesztes Access Bars vélemények, tapasztalatok (a szerző fotója)

Mert nemcsak kémiai lények vagyunk, hanem elektromosak is, az idegrendszerünk, a szívünk, az agyunk elektromos működésű is. Továbbá, mivel nincs két egyforma ember, mindenkinek máshogy működik (félre) az agyi elektromossága, ezért más fog benne helyrerázódni. Nem is nagyon lehet két egyforma megtapasztalás, ez mindenkinek más lesz, és máshogyan fogja megfogalmazni a relaxált, minden szintű egyensúlyi állapothoz való közeledést.

Access Bars vélemények ®: családi kapcsolatok, munka-stressz

(Kevesebb háttérstresszel) könnyebben mennek a dolgok? A későbbiekben valószínűleg még további új blogokkal fog bővülni a következő lista…

Stressz nyugtalanság (Access facilitálás)
Titi arra kért, írjam le, hogyan járult hozzá az életemhez az Access Skype-os alkalmazása. Ez a módszer – rávezető kérdések segítségével – nekem sokat segített a hiedelmeim megszüntetésében, illetve a családi kapcsolataimban kialakult szerepvállalásom átértelmezésében. Korábban már dolgoztunk együtt ÉFT-s módszerrel is, így “könnyű” volt a közös munka abból a szempontból, hogy tudtam, rábízhatom titkaim, mert valóban meg akar érteni,segítséget szeretne nyújtani (tapasztalataim szerint ez sajnos nem minden segítőre igaz). Titi érzékenységére vall az a tény is, hogy – amikor szükségesnek érezte -, több módszert is ötvözött, a biztosabb siker érdekében. ?? Az Access skype-os verzióját bátran ajánlom mindenkinek, aki jobban szeretné érteni önmagát, de elsősorban Titi személyét szeretném hangsúlyozni, mert a program sikerességét az ő elköteleződésében látom.
(Kati – 2 Skype-os Access Consciousness kezelés – facilitálás után)

Munka-stressz
“Nem tudom, mit csinál, de jó. Kezelés után könnyebben mennek a dolgok, jobban sikerül minden. Például a munkahelyen már nem veszek magamra olyan ügyeket, amiket eddig magamra vettem.”
(És otthon is meglepő pálfordulások vannak. Pl amikor a gyerek többedszerre leejti a nem túl jó anyagból készült, olcsón vett, de rendkívül fontos Gordon mozdony játékát, és az már megint eltörik, az apja 10 percig tartó bosszankodás nélkül, 2 perc alatt megragasztja. ?? Ugyanilyen könnyedséggel mászik fel a padlásra, és hoz le szükséges, nehezebb holmikat, amiknek a lehozását eddig a háta közepére nem kívánta. A kezelőnek pedig mindig leesik az álla a változásoktól. Hozzátartozik a képhez, hogy az apa nagyjából egészséges, és nagyon befogadja a kezelést. Végig csendben van alatta, sőt, rendszeresen elalszik. És utána a kezelő is fázni szokott, ami a fokozott vérkeringésnek és a változásnak a jele nála is… ??)
(Zsolt)

(Nálam kedvezmény jár a stresszoldó – „agyalástalanító” különleges Mesterpont masszázsos kezelés >>> tiszteletdíjából a második alkalomtól kezdve, ha a vendég havonta legalább egyszer eljön kezelésre, és örülök neki, ha elmondja / leírja nekem, milyen változásokat vett észre az életében az előző kezelés után.)

Megtapasztalnál hasonlókat te is? Várlak szeretettel.

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük