Küldjük vissza! Negatív gondolatok elengedése (freeimages / telco-power-5-1559278)

Küldd vissza! Töröld érintéssel! Negatív gondolatok elengedése Access-szel

Már írtam róla, hogy mi is lehet a „kvantumfizikai-kvantumbiológiai-kvantumkémiai”, bioelektronikus háttere >>> annak az emberi lénynél, ha kezelhetetlen negatív gondolatai vannak. Abban az írásban elengedő módszerként két különleges Mesterpont masszázs szerepelt: az EFT és az Access Bars. Ezek hatékony radírként űzhetik el a negatív gondolat mumusokat, ha elég ideig és elég szakszerűen használjuk őket. És ugye ezen technikáknak nagy előnyük, hogy némi tájékozódás után szinte bárki által használhatók, akár még otthon is, nem feltétlenül kell járni sehova. Most pedig jön egy harmadik lehetőség: ízelítőt fogok írni abból, hogyan használhatjuk az Access Consciousnessst >>> a negatív gondolatok elengedése céljára.

Negatív gondolatok: honnan csöppentek ide?

Mi mindent érzékelünk az antennáinkkal? (freeimages / communication-1238060)
Mi mindent érzékelünk az antennáinkkal? (freeimages / communication-1238060)

Talán mindenki észrevett már magán olykor egy olyan jelenséget, hogy ha találkozik egy rosszkedvű emberrel, akkor ok nélkül lehangolódik… Valószínűleg te is így vagy vele. Ez azért fordulhat elő, mert látjuk-halljuk-érzékeljük a megnyilvánulásait, sőt: a bioantennáinkkal „vesszük” a tükörneuronjainkkal lemásoljuk a háttérben az ő idegi-elektromos zavarait, a búskomor, beszűkült gondolatait. Lehet, hogy át is veszünk tőle, be is gyűjtünk néhányat, amikre éppen akkor rezonálunk. Ha valakivel, pl. a szüleinkkel sokat voltunk/vagyunk együtt, az ő negatív gondolataik nagyon hatékonyan tudnak beépülni az idegi-elektromos rendszerünkbe… (Hacsak nem vagyunk elég tudatosak…Ezért fontos erősen megválogatni, hogy kivel töltjük az időnket!)

És még tovább megyek: mi van akkor, ha pl. nem is találkoztunk rosszkedvű emberrel, csak egyszerűen rossz kedvünk lett egyik pillanatról a másikra, látszólag ok nélkül? Hát például az lehet, hogy ahhoz, hogy átvegyünk ezt-azt másoktól, elég ráhangolódni például arra, ami úgymond „benne van a levegőben„. Karácsonykor benne van a levegőben az emelkedettség, járvány idején benne van a levegőben a félelem, szinte vágni lehet azt, mint dohányosoknál a füstöt. A bio-vevőkészülékünkkel akaratlanul is átveszünk ebből ezt-azt!

Borús gondolatok elűzése rövid távon: küldjük vissza tudatossággal kapcsolva!

Kitől ered? Vagyis, az Access Consciousness egyik „költői” térűrnyitó kérdése >>> az, hogy:

„Kié ez?”, „Kihez tartozik ez?”

Küldjük vissza! Negatív gondolatok elengedése (freeimages / telco-power-5-1559278)
Küldjük vissza! Negatív gondolatok elengedése (freeimages / telco-power-5-1559278)

Ezt a kérdést bárhol, bármikor használhatjuk, ha észreveszünk magunkon valamilyen nemkívánatos dolgot; hogy megszabaduljunk tőle. Amikor ezt a kérdést feltesszük magunknak akár többször is, akkor magunkra koncentrálunk, újraélesztjük az éberségünket. Az éberségünk némi gyakorlás után pontosan megmondja, hogy amit pont akkor és ott érzünk, gondolunk, érzékelünk, az vajon a mienk, vagy valaki másé, másoké, akitől / akiktől begyűjtöttük?

És ha, teszem azt, a negatív gondolat nem a mienk, akkor már lehet is visszaküldeni a származási helyének. Hasonlóan, mint ahogyan átvettük! Ha idefele eljött, visszafele is mennie kell! És, hogy a lelkiismeret is megnyugodjon, hogy nem küldünk vissza egyedül csak trutyit: kapcsoljunk hozzá tudatosságot. Azért, hogy a tudatosság segítsen az embernek, hogy ő is vegye észre, hogy ez így nem szerencsés, és kezdjen vele valamit, változtasson!

(Az egy más kérdés, hogy ha nem sikerül visszaküldeni a negatív gondolatot… Ilyenkor lehet tovább kérdezni: ragaszkodok ehhez a trutyihoz? Mi van emögött a ragaszkodás mögött? A ragaszkodást is vissza a származási helynek!)

Ha pedig idegi-elektromos zavarok miatt túl sok a negatív gondolat, ráadásul tudat alatt motoszkálnak (azaz nem tudunk róluk), és a visszaküldés nem igazán működik, akkor nagyradírra van szükségünk. (Ezt is bárki használhatja, ha megtanulja)!:

Negatív gondolatok elengedése hosszú távon: pontok érintése az emberi fejen

Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen
Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen

Ha tarthatatlan a helyzet, a stresszoldó – agyalástalanító különleges Mesterpont masszázsos Access Bars >> is nagyon sokat tud segíteni a negatív gondolatok kezelése terén is. Szánjunk időt a kezelésre, hetente legalább 1x. Tömegnyi, akár a tudatos szintünkön nem is érzékelt negatív gondolatot tudhat törölni, nagyon egyszerűen. Erről már írtam részletesebben például Stresszradírozó „agyatlanítás”, „agyalástalanítás”… >>> címmel. Rendszeresen és hosszabb ideig végezve képes teljesen átalakítani a túlzott és felesleges negatív gondolkodás hajlamát, szokását is rajtunk.

Várlak szeretettel Access Bars-ra >>>

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük