Access Bars ® csere nap: Titi kezelést kap (Vágvölgyi Hajni fotója)

Megkönnyebbítő „agyalás-talanítás” a köbön: Access Bars csere

Egyszer évekkel ezelőtt kaptam egy hozzászólást egy blogomhoz, amiben az Access tréningek árát firtatta a hozzászóló. Az egy dolog, hogy sajnos elég pontatlan információi voltak a tréningek tartalmával, az áraikkal és az általuk nyújtott lehetőségekkel kapcsolatban is. Igen, sajnos egyes tréningek neve megtévesztő… Ezért érdemes meghízható forrásokból tájékozódni a teljes Access rendszerről! Mert vannak, amiket, bár elsőre (főleg az átlagos magyar pénztárcához képest) horror drágának tűnnek, nem egyszeri előnyként kell nézni, hanem befektetésként, ami hosszú távon térül meg. Az Access, főleg az Access Bars tanfolyam, egy befektetés. Az ilyenen való részvétel feljogosít többek között arra, hogy kezelőként vegyünk részt Access Bars csere rendezvényeken, csoportos kezeléseken. Most azt szándékozok érzékeltetni (nem tudom, mennyire fog sikerülni, mert körülbelül leírhatatlan), hogy milyen élmény, mekkora érték is egy csoportos kezelés.

Mi fán terem az Access Bars csere?

Access Bars csere nap: Titi kezelést kap (Vágvölgyi Hajni fotója)
Access Bars csere nap: Titi kezelést kap (Vágvölgyi Hajni fotója)

A bejegyzés eredeti íródásának időpontjához képest előző nap vettem részt egy egész napos országos Access Bars cserén, 9-19 óra között tartott. Igen sokan összejöttünk, összesen 40-en regisztráltak rá. És, ahogy feljebb már írtam, mindenki jogosult ilyen eseményeken kezelőként jelen lenni (sőt, akár ilyet szervezni is), aki egyszer részt vett már az alap Bars tanfolyamon, és ezzel Access Bars kezelő lett. (Aki nem vett részt Access Bars tanfolyamon, az a cserén is kipróbálhatja a módszert.)

Miért jó Access Bars kezelőnek lenni?

Például mert az Access Bars egy, a legtöbb ember által elég egyszerűen megtanulható relaxáltató fejkezelés, különleges Mesterpont masszázs, skalp-akupresszúra, érintéses stresszoldó – „agyalástalanító” módszer. Kezelhetünk vele másokat, nyugalmat költöztethetünk az idegrendszerükbe. És mert a cseréken a rendezvény belépődíjáért, pár ezer forintért kaphatunk kezeléseket, és adhatunk is. Azaz gyakorolhatunk, s ezáltal, a tükorneuronjaink közreműködésével még mi is kezelődünk. Az egyik Bars kezelő barátnőm azt hangoztatja, hogy „Access Bars kezelőt minden családba!„, és teljes mértékben egyetértek vele!

Miért jó kezeléseket adni-kapni Access Bars csere eseményeken?

Már írtam róla a „Stresszradírozó agyatlanítás, agyalástalanítás … >>> címmel, hogy miért jó Access Bars tanfolyamon részt venni. Valójában az is egy vezetett Bars csere. És most még tovább fokozom. Minél hosszabb a rendezvény, annál több kezelés fér bele oda-vissza, annál nagyobb a stresszoldó hatásuk. Ha csak 3-4 órás, akkor körülbelül 1 kezeléspárt tudunk végezni. Ehhez képest előző nap én összesen 3 kezelést kaptam, 3-at adtam, az összesen 6 kezelés.

Amikor odamentem, járt a fejemben két hétköznapi téma, amik foglalkoztattak, amiken agyaltam. Ezek miatt az utóbbi két hétben olykor nem tudtam jól aludni sem. Ugyan foglalkoztam velük otthon a szokásos módjaimon, de elég jelentős részük megmaradt. Hát, az akkori Bars cserén már az első kezelés során a helyére került több minden. Mire pedig a 4. kezelésig eljutottam, köszönhetően a Bars facilitátor társaim szakszerű stresszoldó-tisztító vezetésének is, rájöttem, hogy bizony butaságokon agyaltam! Mert azok a témák nem is az én ügyeim voltak. Tehát számomra egyáltalán nincs jelentőségük! Nyugodtan átadhatom őket olyanoknak, akik illetékesek bennük, oldják meg ők!

(Hab a tortán, hogy a Bars kezelő facilitátor társaimtól még olyan információkat is be tudtam gyűjteni, amik tovább könnyítik az életemet…)

Felszabadult kreatív humorizálás a köbön

Access Bars csere nap vége: teljes felszabadulás (freeimages / jaque-922636-m)
Access Bars csere nap vége: teljes felszabadulás (freeimages / jaque-922636-m)

Miután ezeket felismertem, kimentek belőlem feszültségek, felszabadultam. Képekben érzékeltetve, mintha egy nagy képzeletbeli szikla illant volna el a fejemből. Két kilóval könnyebbé vált a fejem, már nem akarta semmi sem szétfeszíteni.

És nemcsak nálam történt ilyen. A nap végére már annyira felszabadultak a csapattagok is az őket nyomasztó sok, a hétköznapokban begyűjtött stressz és butaság alól, hogy előtört belőlünk a fejlődő kreativitás >>>. Nekiálltunk humorizálni. Nem tudom már, hogyan jutottunk el addig tudatmódosító pirulák nélkül, hogy vizualizáljunk egy rúdtáncos lúdlábat, illetve egy katéterezett úszó medvét, de megtörtént. Mintha bevettük volna a Vigyorexet: egymásra licitálva ötletrohamoztunk, és csorgott a könnyünk a röhögéstől. Nincs még egy ilyen pihent agyú csapat a Földön, mint mi voltunk akkor. Mindenki megkönnyebbülve, ellazulva, feltöltődve, jókedvűen ment haza, és ez az igazi stresszmentes állapot ki is tartott néhány hétig. Ha ez nem igazi minden szintű wellness, akkor semmi!

És hogyan lehet ez még ennél is jobb?

Vár(unk) sok szeretettel sok stresszoldó – „agyalástalanító” különleges Mesterpont masszázsos Access Bars kezelésre >>>, Access Bars cserére, tanfolyamra. 😉

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük