Őrült negatív gondolatok kizárása: ellenőrülettel (freeimages / crazy-baby-1428296)

Minden az ellenkezője? Negatív gondolatok kizárása Access-szel

Őrült negatív gondolatok kizárása: ellenőrülettel (freeimages / crazy-baby-1428296)
Őrült negatív gondolatok kizárása: ellenőrülettel (freeimages / crazy-baby-1428296)

Egy őrült trükk, amit akkor lehet használni, amikor valamit nagyon elszúrtunk, és/vagy valamilyen nagyon felkavaró esemény történt velünk, ami folytán megrohannak minket az ijesztő gondolatok, és semmi sem segít. Amikor semmitől nem lesz könnyebb: hiába küldjük vissza, hiába tekintjük érdekes nézőpontnak, hiába faggatjuk a száguldozó gondolatainkat a kivoltukról-mivoltukról. Mert csak mondja, csak mondja a magáét az elménk, teljesen logikátlan módon, és már lassan beleőrülünk. Mintha kinyílt volna Pandora szelencéje! Ilyenkor például a negatív gondolatok kizárása szokott hasznos elsősegély lenni. „Ellen-őrülettel„, mondhatni káoszkeltéssel kizárjuk őket az elménkből, az életünkből. Az Access Conscoiusnessnek erre is van praktikája.

Negatív gondolatok kizárása rövid távon: akasszuk ki az elmét!

Erre jó használható például az Access Consciousness úgymond „őrült mondata”. Ennek a folyamatos, magunkban mantraként történő ismételgetésével kiakaszthatjuk és lecsillapíthatjuk a zakatoló elménket. A mondat a következő:

„Minden az ellenkezője annak, aminek látszik, és semmi sem az ellenkezője annak, aminek látszik.”

Tényleg elég őrülten hangzik, ugye? De minden, ami őrülten hangzik, amit a logikus elménk nem tud „ésszel felérni”, az segít megszüntetni a kattogását, kizárni az indokolatlan butaságait.
Sokszor-sokszor kell egymás után, papagáj / elakadt lemez üzemmódban ismételgetni magunkban! Egészen addig, amíg le nem csillapodtak az indokolatlanul ijesztő gondolataink!

Kattogó gondolatok törlése hosszú távon: pontok érintése az emberi fejen

Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen
Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen

És továbbra is: nem célszerű, nem szerencsés hosszú távon ijesztő negatív gondolatok garmadájával, örökösen zakatoló-kattogó elmével, agyi idegi-elektromos zavarokkal élni. Ilyenkor van csak igazán szükségünk arra, hogy időt szánjunk Access Bars >>> kezelésre, hetente legalább 1x. Csodákra képes az irreális, ijesztő, negatív gondolatok kizárása terén is. Tömegnyi, akár a tudatos szintünkön nem is érzékelt zavart tud törölni, nagyon egyszerűen. Erről már volt szó részletesebben például Stresszradírozó „agyatlanítás”, „agyalástalanítás”… >>> című írásban, amiben bemutattam a módszer lényegét. Rendszeresen és hosszabb ideig végezve képes teljesen átalakítani, átírni az életellenes lehangoló negatív gondolkodás hajlamát, szokását is rajtunk.

Várlak szeretettel Access Bars-ra >>>

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük