Negatív gondolatok elűzése a rádióban (freeimages / digital-radio-1150867-m)

Negatív gondolatok elűzése, önbeteljesítő jóslatok oldása két kézzel

Egyszer, régen, még 2011-ben, reggel munkába menet az autóban hallgattuk a férjemmel az egyik országos kereskedelmi rádiót. Ott pont az önbeteljesítő jóslatok működése, a negatív gondolatok elűzése volt a téma a műsorvezetők és a hallgatók között. A visszahívottak közül többen beszámoltak róla, hogy milyen nehezen tudják a negatív gondolataikat kordában tartani, pozitívvá átformálni… És hogy mennyire megküzdenek velük, újra és újra

Negatív gondolatok elűzése idegi-elektromos zavarmentesítéssel?

Negatív gondolatok elűzése a rádióban (freeimages / digital-radio-1150867-m)
Negatív gondolatok elűzése a rádióban (freeimages / digital-radio-1150867-m)

Ezt hallva küldtem nekik egy SMS-t. Hogy tudassam (remélve, hogy hozzájárulok vele valaki boldogságához): a negatív gondolatok elűzése, a önbelteljesítő jóslatok, az aggódás feloldása könnyebb lehet bizonyos mindennapi, különlegesen használt segédeszközökkel. Az SMS elküldése után egy perccel hívtak a rádióból, hogy de érdekeset írtam, és akkor ők most 5 perc múlva, a hírek után bekapcsolnak éles adásba, hogy röviden foglaljam össze, miről is van szó… Mivel nyúlfarknyi időm volt csak felkészülni és két perc alatt kellett elmondanom azt, amiről fél-egy órát szoktam beszélni, hogy mindenki megértse, nem igazán sikerült átadni, amit szerettem volna. És mert még mindig aktuális a téma, felteszem újra a róla készült cikket, hogy teljes legyen és megmaradjon. 🙂

Negatív gondolatok elűzése: az OKUKAT kell megszüntetni!

Tehát, a negatív gondolatok és az önbeteljesítő jóslatok az emberi agy, a test, az idegrendszer rendellenes idegi-elektromos – kvantuminformációs működésének a „termékei”. Ha negatív gondolataink és önbeteljesítő jóslataink vannak, ha sokat aggódunk, az azt jelenti, hogy megszakadt, összezavarodott az idegrendszerünkben az energia és az információk áramlása. (Ezt az energiát mérik az EKG, az EEG és az MR nevű műszerek…)

Alap EFT pontok
Alap EFT pontok

Az aggódás, a negatív gondolatok többnyire „öröklött”, átvett, tanult tulajdonságok. Nagy eséllyel akkor jönnek létre, ha sok trauma ér minket kicsi korunkban, és/vagy ha negatív, lehúzó, agresszív, panaszkodó, bántalmazó, szeretetlen környezetben nevelkedünk fel (és esetleg ennek még csak nem is vagyunk tudatában). Pluszban ha a személyiségünk folytán még magunkévá is tesszük a környezetünknek ezt a jellegét! Márpedig gyerekekként a legtöbben így működünk. A fogantatásunktól kezdve 6 éves korunkig olyanok vagyunk, mint a szivacs. Válogatás nélkül mindent magunkba szívunk (így van megalkotva az agyunk, a tükörneuronjainkkal együtt). Különben nem tudnánk megtanulni az élethez szükséges alapinformációkat… És ha egy önromboló környezeti gondolkodás- érzés és viselkedésminta úgymond „belénk ég”, azt igen nehéz és munkás dolog lehet megváltoztatni… Ezért küzdünk annyian olyan sokat a negatív gondolatokkal, hogy átforgassuk őket pozitívvá! Mint ahogy én is. Viszont fontos dolgozni rajtuk. Mert a negatív gondolatokkal, az aggódással negatív eseményeket, veszekedéseket, baleseteket vonzunk be és teremtünk az életünkben, hiszen rájuk vagyunk hangolódva, őket látjuk meg… Lásd A Vonzás Törvényét!

Negatív gondolatok elűzése és a stresszoldó – agyalástalanító kezelés?

Azonban, hála például Gary Craig-nek és Gary M. Douglas-nak, a negatív gondolatok elűzése könnyebb is lehet. Ők felfedeztek és kialakítottak technikákat, amikkel ezeket az emberi lény elektromágneses tulajdonságainál fogva fel lehet oldani. Az egyik ilyen, különleges Mesterpont masszázsos módszer az ÉFT >>>, egy másik az Access Bars >>>. Ezek a módszerek és a társaik is a holisztikus keleti egész-ség kultúrából jöttek… Azon alapulnak, hogy az emberi test felszínén, a bőrön olyan elektromágneses pontok vannak, amiket mérésekkel (pl. Voll-diagnosztika) is ki lehet mutatni. Ezeket a pontokat megfelelő módon tartva, masszírozva, kopogtatva, KEZELVE energiát adhatunk az idegrendszerünknek, agyunknak, a létfontosságú szerveinknek. Ezzel a, gyakorlatilag „embervillamossági szereléssel” nagyobb egyensúlyba hozhatjuk a működésüket, elháríthatjuk az energiaáramlási akadályaikat. Ha minden negatív gondolatra és önbeteljesítő jóslatra szakszerűen alkalmazzuk, azok feloldódnak, megszűnnek. Így beáll egy egyensúlyi, nemagyalós állapot.

Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen
Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen

Nem véletlenül hívom őket AGYALÁSTALANÍTÓ módszereknek… 🙂

Hol vannak ezek az idegi-elektromos energia belépési pontok a bőrön, amiket kezelünk? Például:

  • A kézen. Emiatt van az, hogy a stresszhelyzetben végzett kéztördelés egy ösztönös félelemoldó, negatív gondolat elhárító, stresszkezelő reakció. Az sem véletlen, hogy sokan mágneses karkötőket hordanak a csuklójukon!
  • Az arcon és a fejen. Ezért, ha stresszhelyzetben a kezünkbe temetjük az arcunkat, fogjuk a fejünket, az úgyszintén egy ösztönös stresszkezelő reakció!
  • A mellkason és a fejtetőn. A majmok ezért döngölik a mellkasukat, ezért piszkálják a fejük tetejét és a hónuk alatti részt szaporodási párbaj előtt. Érzik, hogy úgy erősebbek, energikusabbak lesznek, idegi-elektromos energiát adnak maguknak.

Mindehhez természetesen szükségesek még a megfelelő életmód is: alvás, testmozgás, táplálkozás, de…

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük