A természetes teherbeesés testi ALAPJAI (freeimages / pregnant-1170360)

Ha nem jön (össze) a baba 2: a természetes teherbeesés testi ALAPJAI

Kiegészítjük az előző írásban (Ha nem jön (össze a baba)… >>>) olvasható lelki-szellemi alapokat testi szinten is. Mert a természetes teherbeesés a természetes anatómiai – élettani alapfeltételek teljesülése esetén sokkal könnyebb. Ezeket a legtöbb tünetelnyomó betegségügyi szemléletes sajnos nem mondja el, mert nem holisztikusan, nem elég alaposan vizsgálják meg az érintetteket. Többnyire be is vannak szűkülve arra, túlságosan csőlátóan hisznek abban, hogy a peteérés fokozása, a termékenység növelése természetes úton nem lehetséges, csakis művi invazív betegségügyi módon megoldható. És/vagy nincsenek velük tisztában, és/vagy túlságosan elfogultak anyagilag… Pedig nem valami ördöngös dolog, sok esetben csak kiegyensúlyozni – harmonizálni kell a szervezetet, hogy elháruljanak az akadályok. Avagy, hogyan lehet ráhangolódni a saját testünkre?

A természetes teherbeesés testi ALAPJAI

A természetes teherbeesés testi ALAPJAI (freeimages / pregnant-1170360)
A természetes teherbeesés testi ALAPJAI (freeimages / pregnant-1170360)

A gyerekvállalás ELŐTT a leendő szülőknek érdemes a következő életmód tényezőkre odafigyelni, ezeken változtatni – mindezt a leendő gyermek egészségéért is:

  • Megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, kikapcsolódás.
  • Átállni minél vegyszermentesebb és tápanyagdúsabb táplálkozásra.
  • Megfelelő salaktalanító – méregtelenítő – tisztítókúrát tartani, kitakarítani a testükből az energiatoxinokat. Figyelem, a várandósság és szoptatás megléte esetén a kismama ezeket már mellőzze! Energiatoxinok a táplálékban levő mezőgazdasági növénykezelő szerek; egyes kozmetikumokban levő összetevők; használati tárgyak alapanyagai; sok tünetelnyomó betegségügyi invazív orvosi beavatkozás vegyi anyagai: amalgámtömések, antibiotikumok, lázcsillapítók, oltások, hormonok. Kitisztítani őket például tisztító teákkal, izzasztókúrákkal lehet… aki bírja, szaunázzon. És/vagy a tisztítókúrához (is) hasznos segítségek lehetnek például a Healy készülék frekvenciaprogramjai – a környezetemben egy ismerős anyuka életébe biorezonanciás salaktalanító-méregtelenítést követően érkezett meg a baba. És aki szereti, menjen meleg gyógyfürdőbe, ott is detoxikálódhat és feltöltődhet a teste ásványi anyagokkal. A környezetemben egy másik anyukának ikrei születtek gyógyfürdő igénybevétele után…
  • Elkezdeni megfelelően mozogni: az alap a NAPI legalább fél óra kellemes, intenzív séta, egyéni edzettségi szinttől függően. Mindezt azért, hogy legyen vérkeringés mindenhol, de a nemi szervekben különösen, hogy tudjanak megfelelően ivarsejteket termelni. A túl sok ülés főleg a férfiaknak kedvezőtlen, mert az ivarszerveikben lecsökkenti a vérkeringést, ráadásul túlságosan fel is melegszenek, noha azoknak élettanilag hűvösben kellene lenniük! Fontos: az egész hetes ülőmunka közben a heti 2 túlterhelő, megerőltető edzés NEM megfelelő testmozgás! Továbbá (nemcsak) a nőknek hasznos lehet valamilyen gátizomtorna, ami a női hormontermelő szervek működését befolyásolja pozitívan.

És még:

Keresztcsont: a gerinc alsó része a derék alatt (freeimages / working-girl-1194079)
Keresztcsont: a gerinc alsó része a derék alatt (freeimages / working-girl-1194079)
  • Anatómiailag – élettanilag lazábbá tenni és a helyére terelni a keresztcsontot és a környékét. A gerincünkben közvetlenül ez a rész vezérli a nemi szervek működését, és például mindenféle eséses balesetektől is elmozdulhat a helyéről… Többnyire valamilyen manuális: oszteopátiás, lazító masszázsos jellegű kezeléssel sikerülhet megoldani az esetleges anomáliáit. Tudok például olyan csontkovácsokról, akiket csak „gyerekcsinálóként” emlegetnek, mert a leendő anyuka háti alsó csigolyáinak és keresztcsontjának a helyretétele után megindul az egészséges keringés a női szervekben, ami egyenes út lehet a babához. Ilyen változtatásra nemcsak a csontkovácsolás lehet alkalmas, hanem például a sokkal kíméletesebb, lazító masszázs jellegű ReCovering Hand craniosacralis kezelés is.
  • Stb. És természetesen a napi begyűjtött és/vagy a rokonságunkból hozott stresszt is oldani kell valahogy… Ez az egyik fő tényező, ami miatt a 21. század sajnos nem igazán kedvez a gyerekvállalásnak.

Folytatása következik!

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük