Access Bars ® kezelést végzek egy hölgyön egy Móksha szombaton a földön ülve... :-)

Stresszradírozó „agyatlanítás”, „agyalástalanítás”: Access Bars kezelés ®

Access Bars kezelés ® a Moksa szombaton
Access Bars kezelés ® a Moksa szombaton

Agyatlanítás. Nekem ez a kifejezés jutott eszembe arra az állapotra, amikor egy Access Bars ® tanfolyam után megkérdezte tőlünk az oktató, hogy hogyan érezzük most magunkat. Két kapott és két adott Access Bars kezelés ® után lenni számomra olyan volt, mint amikor egy teljes stresszradírozás, stressztörlés történik az ember fejében és lelkében. Ilyenkor nem agyal, nem gondolkodik, nem kattog, nem pörög, nem görcsöl, nem stresszel, nem szorong. Ehelyett el van lazulva, ki van kapcsolva. Teljes a lelki béke, az egyensúly, a paraszimpatikus üzemmód (ami a test önhelyreállító folyamatainak működéséhez a legjobban hozzájárul). Csak elvan, mint a befőtt. Jelen van a MOST-ban, létezik, élvezi a szeretet és a kegyelem állapotát. Ül az alvázán, lógatja a lábát és szelíden néz ki a fejéből, kiváló a közérzete.

Azóta tovább pontosítottam ezt a kifejezést, mert ugye nem az agyunkat vesszük ki, csak kikapcsoljuk a felesleges kattogását. Ezért lett belőle „AGYALÁSTALANÍTÁS„. Kopirájt nekem. 🙂

Ezt eredményezheti a 32 idegi-elektromos pont érintéses kezelése a fejen.

Kezelés közben és után nagyon érdekes tünetelnyomó tudormányos szemléletű véletlen egybeeséses élmények érhetik az ember lányát.

Egyrészt, a kezelő keze, ha jól megtalálja a pontokat, amik minden jel szerint az agy elektromágneses tevékenységét és vérkeringését is befolyásolják, nagyon felmelegedhet, szinte égethet. Már nem egyszer előfordult, hogy valami oknál fogva a béka hátsója az én kezemhez képest meleg volt, amikor hozzáláttam egy vendég kezeléséhez (meleg vízzel kellett megmosnom, hogy ne fagyasszam le a pontjait). Mégis, megengedtem, hogy változás történjen, és 2 perccel később már megsüthettem volna a bőrét az ujjaimmal!

Másrészt a kezelt személy nagyon könnyen mély álomba zuhanhat. A mély, sok esetben théta agyhullámok, amiket a kezelés során az agy produkálni szokott, nem arról híresek, hogy az ébrenlét állapotában tartanak. Ellenben egy mély, pihentető, kikapcsoló relaxációhoz szépen hozzájárulhatnak. Az is nagyon érdekes, hogy kezelés után, ahogy a kezelők is megtapasztalták, a kezelt személy valóban kívánja az édeset és a sósat. Az agyban, az idegrendszerben ilyenkor sok átrendeződési folyamat mehet végbe, amihez anyagi szinten cukorra és sóra lehet szüksége.

Access Bars kezelés ®: az Életet átrendező „agyatlanítás”- „agyalástalanítás”

Idegi-elektromos méregtelenítés után lelki béke (?) (freeimages / hand-of-peace-1418479-m)
Idegi-elektromos méregtelenítés után lelki béke (?) (freeimages / hand-of-peace-1418479-m)

Milyen átrendeződésekről, változásokról, „agyatlanításról”, „agyalástalanításról” beszélhetünk? Törlődhetnek, átíródhatnak egészségtelen önkorlátozó hiedelmek és hitrendszerek, tüneteket és életbeli elakadásokat okozó nézőpontok, tudat alatti stresszek, traumatikus élmények gyomorgörcsöt előidéző hatásai. Lekerülhet mindenféle olyan nehéz láthatatlan kereszt a hátunkról, ami megnyomorít minket, ami hátráltat a könnyedség, az örömteliség, a boldogság, a békesség, a bőség elérésében, megélésében ezen életünkben a Föld nevű bolygón. Olyanok, amiket az eddigi életünk során a kultúránkból és a velünk történt eseményekből begyűjtöttünk. És milyen változások történhetnek az életünkben (főleg, ha még kezelés közben az Access Consciousness ™ eszközeivel is rádolgozunk)? Kevesebb stressz, nagyobb JELENLÉT lehet, ami folytán megváltozhatnak, nagyobb egyensúlyba kerülhetnek:

  • a munkaügyek
  • az emberi kapcsolatok
  • az anyagi helyzet
  • az egészség
  • stb.

Két idézet, amikkel az Access Bars kezelés ® hatását maguk a módszer lecsatornázói, Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer ki szokták fejezni:

Legrosszabb esetben úgy érzed, egy jó fejmasszázst kaptál, a legjobb esetben az egész életed elkezd változni. (Gary M. Douglas)

A Bars 32 pont a fejeden, amit ha gyöngéden megérintenek, olyan, mintha töredezettség mentesítenék a merevlemezt és frissítenék a szoftvert, hogy könnyebben, simábban és kevesebb hibával működhess! És akkor elkezdesz kinyílni a befogadásra. (Dr. Dain Heer)

Kipróbálnád? Tudj meg róla ennél többet az erről szóló oldalaimon: Mi is az az az Access Bars… >>> és/vagy Különleges Mesterpont masszázs… >>>

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük