Intuíció fejlesztése: angyali sugallatok (freeimages.com/ angel-711375-m)

Testem, testem, mondd meg nékem. Mit? Intuíció fejlesztése

A mesében úgy szól a kérés, hogy „Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…” De nem feltétlenül szükséges tükröt használni, hogy megtudjuk az igazat, amit szeretnénk. Van hozzá egy bio-eszközünk, amit mindig mindenhova magunkkal viszünk… Sugalltam már egyes eddigi írásaimban (pl. A testünk, mint mérőműszer… >>>, hogy leginkább a belső hangunkra (más néven intuíció, megérzés) és a testünk jelzéseire érdemes hallgatni az életünk könnyebbé tételéhez, megváltoztatásához. Mert ő mindig tudja az igazságot – a mi felszabadító saját igazságunkat. Most arról fogok konkrétabb észrevételeket írni, hogy napjaink harsogó világában hogyan is tudjuk meghallani a halkan suttogó belső hangunkat, hogyan működhet az intuíció fejlesztése. Ez még hiányzik a repertoáromból.

Intuíció fejlesztése: hol és hogyan jelez?

Intuíció fejlesztése: angyali sugallatok (freeimages.com/ angel-711375-m)
Intuíció fejlesztése: angyali sugallatok (freeimages.com/ angel-711375-m)

Valamennyi, erősebb vagy gyengébb belső hangja minden embernek van, hiszen jobb agyféltekéje is minden embernek van (különben ugye nem lenne élő az ember). Márpedig a megérzés a jobb agyféltekéből jön, ez a tudattalan elménk hangja.

Ez a hang sokféleképpen megmutatkozhat. Egyeseknek látomásaik vannak; mások hangokat, angyali sugallatokat hallanak intuícióként. Megint mások a testükben tapasztalják a megérzést különféle érzetek, tünetek (fejfájás, gyomorszorítás és hasonlók) formájában. Soros György például saját bevallása szerint a hátában érzi, ha el kell adnia a részvényeit. 🙂 Aztán sajnos a taníttatásainkból kifolyólag sokan megijedünk a megérzés által keltett testi jelzésektől, tünetektől, és hibás reflexként elmegyünk tünetelnyomó szemléletű kezelőhöz, hogy adjon a félelmetes tüneteinkre patikai veszélyes hulladék pirulát. De nem muszáj így tenni, sőt, messze ez nem a legszerencsésebb út! Sokkal hasznosabb az intuíció fejlesztése és a saját céljainkra fordítása…

Mert ha helyesen értelmezzük a testünk megérzéseit, jelzéseit, meg tudják könnyíteni az életünket. És ilyenkor kevesebbszer fog előfordulni, hogy, amikor valami nem sikerül, a homlokunkra csapunk. Hogy: „A csuda vigye el, éreztem előre, hogy baj lesz, miért nem hallgattam a belső hangomra, az ösztönömre?

Intuíció fejlesztése: a gyerekek antennája

Egy saját megtörtén esetem a témára. Régebben, amikor a rokonság egyik részét készültünk meglátogatni, az akkor 3 éves gyerekem kijelentette, hogy nem akar oda menni. De, mivel már régóta esedékes volt a látogatás, és volt maradék egészségtelen kötelesség- és bűntudatom is (azt éreztem, hogy elhanyagoltam őket), nem hallgattam a gyerekre, elmentünk. Hogy aztán az alkalmatlan pillanat miatt elég súlyosan össze is kapjak az egyik rokonommal. Valószínűleg mindketten stresszesebbek voltunk a kelleténél. Ezt az összezörrenést, ami során mindannyian lelombozódtunk, el lehetett volna kerülni, ha hallgatok a gyerekemre. Vagy az intuíciómra, ami akkor éppen nem működött. Vagy csak nem hallottam meg. Pedig alapban elég intuitív ember vagyok, és ha hagyom magamat vezetni a megérzés által, akkor egészségesen működik az életem.

Mikor nem működik (látszólag) jól az intuíció, a belső hang?

Akkor, amikor stresszesek vagyunk, aggódunk, panaszkodunk, idegeskedünk, kapkodunk, engedjük a világot leuralni az életünket, szét vagyunk esve. Amikor nem tudunk lazán élni, amikor az egónk ural minket… Ilyenkor hasznos lehet például néhány stresszoldó – „agyalástalanító” külöleges Mesterpont masszázsos kezelés >>> És még:

Folytatása következik…

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük