Életbarát természetes stresszoldás esetén rendben van! Forrás: Facebook

Kémiai tudatmódosító tompító szerek vs természetes stresszoldás

Életbarát természetes stresszoldás esetén rendben van! Forrás: Facebook
Életbarát természetes stresszoldás esetén rendben van! Forrás: Facebook

Hogy mit értek „kémiai tudatmódosító tompító szerek” alatt? Biztosra veszem, hogy sokan vannak az Olvasók között olyanok, akik már szedtek patikában kapható nyugtató, hangulatjavító, búskomorság elleni (tünetelnyomó betegségügyi leánykori nevén antidepresszáns) és egyéb hasonló szereket. Természeteset és kevésbé természeteset egyaránt. (Egyszer rá is linkeltem egy konkrét esetleírásra, hogy mire lehet számítani az ilyeneknél, elolvasható Kiút a reménytelenségből… >>> címmel.) És abban is biztos vagyok, hogy vannak köztük olyan Olvasók, akik (nagyon) nem voltak megelégedve velük, és valami mást keresnek helyettük. Ezért összefoglalom, hogy én mit tapasztaltam a patikai tünetelnyomó-tudatmódosító veszélyes hulladékoknál, és mit az életbarát természetes stresszoldás, alternatív és kiegészítő medicina szakszerű használata esetén. Az egyszerűség kedvért a nálam elérhető stresszoldó-agyalástalanító különleges Mesterpont masszázsokat fogom emlegetni. De létezik sok hasonló, „sorozatos tudormányos véletlen egybeesést” produkálni tudó alternatívája, amelyekkel ki is egészíthetik egymást. Pl. kineziológia, a virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Csepp, homeopátia, meditáció, jóga és egyéb mozgásformák, agykontroll, Theta Healing, stb.

Az életbarát természetes stresszoldás gyerekeknek még fontosabb lenne!

Sajnos az én gyerekkori környezetem nem (sem) tudta olyan természetes és életbarát módokon kezelni az idegességet és feszültséget, mint amilyeneket itt a weboldalon olvashatsz. Ennek köszönhetően nekem is volt szerencsétlenségem megtapasztalni a patikai agytompító nyugtató hatását – pl. vizsga előtti alvászavar miatt. Egész éjjel félig éber zombiüzemmódban feküdtem tőle; sem kipihentebb nem lettem, sem kipihentebb. Akkor és ott megfogadtam, hogy ilyet soha többet! És volt, és folyamatosan van szerencsém az életbarát természetes stresszoldás ellazító – fejtisztító – mélyaltató csodájához is. Ég és Föld a különbség! Nem kérdés, hogy melyiket választom. Nem tudnak elég pénzt fizetni ahhoz, hogy a másikkal leépítsem az idegrendszeremet és a pénztárcámat!

És hogy vajon másoknál mi fog működni az előbbi választási lehetőségek közül? Nem tudjuk előre, mert mindenki egyedi, de ezek mind idegi-elektromos és/vagy kvantuminformációs elven működnek, és puding próbája az evés.

Természetesen csakis a színtiszta igazat! 😉 Ha van hasonló tapasztalat, szeretettel várom a hozzászólásokba. Köszönöm szépen!

Az összehasonlítást egy táblázatba foglaltam össze.

Íme a kémiai tudatmódosító tompító szerek és az életbarát stresszoldó technikák közötti általam tapasztalt különbség

Jellemzők(Patikai) kémiai tudatmódosító tompító szerekTermészetes stresszoldó technikák, eszközök
Összetevők, működési elvKémiai, sokszor mesterségesen előállított vegyületek, amik bejutnak az agyba, és ott eltompítják az érzékelést. A nehéz élethelyzetünk, ami miatt használjuk, a szertől nem szűnik meg, csak nem érezzük annyira, hogy fáj a lelkünk. Például ha valaki szekál és kekeckedik velünk, továbbra sem húzzuk meg neki a határt a megfelelő módon, hanem hallgatunk és szenvedünk.A Természet elvén működnek, természetes és életbarát anyagokból / módszerekből állnak. A nehéz élethelyzetünk, ami miatt használjuk, automatikusan nem szűnik meg, de pl. máshogy viszonyulhatunk hozzá, és ezzel a helyzet is megváltozhat, ez emberfüggő. A használatuk mellett az egész lényünk önhelyreállító folyamatai beindulhatnak „spontán”.
Mit érzünk azonnal, ha szedjük?Úgy fejberúg, mint egy jó erőben levő telivér kanca. Utána pedig kóválygunk, mint gólyaürülék a levegőben. Ha elég erőset vettünk be, aludni is tudunk, de az alvás olyan, mintha zombikómában feküdnénk. Közben pedig az a nyomasztó élethelyzet, ami miatt bevettük, ott motoszkál továbbra is a lényünkben. És ha elmúlik a tompítás, újra elkezdünk nyugtalankodni miatta. Nem javítja, sőt, kifejezetten rontja az összeszedettséget, a tanulási, munkavégző, feladatmegoldó képességet, a kreativitást (ami a valódi megváltoztatáshoz szükséges lenne!).Nagyon változó. Valaki semmit sem vesz észre, másoknál pedig teljes a felfordulás. Ugye, mekkora placebó? Változhat az érzelmek kezelése: az elnyomott stresszreakcióink kitörhetnek belőlünk az életellenes gátlások „spontán” törlődése miatt. Például ha valaki szekál és kekeckedik velünk, elkezdhetünk akár kiállni magunkért és komoly határokat húzni az illetőnek. Ha nincsenek komoly elfojtásaink, változhatnak az érzékeink, a fejünk tisztasága, a gondolataink világossága, a lépteink könnyedsége, a lazaságunk, az energiaszintünk, a harmóniánk, az alvásunk minősége, a reggeli ébredés frissessége és kipihentsége, az alvásmennyiség igényünk. Változhat az a mázsás súly, amit a vállunkon érzünk, illetve a nyomasztó kő érzete a szívünkön.
Változások rövid távonMár rövid távon is előjöhetnek kellemetlen mellékhatások, amik eddig nem voltak az életünk részei. Egyre több stressz- és függőségtünetünk lesz.„Spontán” változhat az összeszedettségünk, a tanuló, munkavégző képességünk, a kreativitásunk. Mivel átrendeződhet az idegi-elektromos és kvantuminformációs rendszerünk, maximum a meglevő, vagy régebben megtapasztalt tünetek ÁTMENETI felerősödésével, esetleg más formájú visszatérésével kell számolni. És ezekre is vannak természetes és hatékony enyhítő lehetőségek, amíg az önhelyreállító folyamataink lefutása be nem fejeződik. Új tünetek nem várhatók.
Változások hosszú távonHozzászokás, függőség kialakulása. Elhagyási kísérlet esetén embert próbáló elvonási tünetek. És elég nehéz olyan hozzáértőt találni, aki kíméletesen támogat az adag csökkentésében, sajnos nem terem ilyen minden utcasarkon.„Spontán” változhat az életünk, az egészségünk, más minőségű emberi kapcsolataink lehetnek, más jellegű lehet az általános biztonságérzetünk, az egészséges önbizalmunk. „Spontán” közelebb juthatunk a Földi Paradicsom érzéséhez. 🙂
Lehet-e vele ártani?Igen, lehet vele ártani – véletlen túladagolás esetén baj van. Irány az ügyelet! Gyomormosás! Vagy szerencsétlen esetben sajnos a temető…Nem nagyon lehet vele ártani, bár bizonyos stressztünetek esetén érdemes óvatosan kezdeni a használatot. Nem a technika a veszélyes, hanem az a mélybe nyomott egészségtelen szellemi-lelki-testi-környezeti tartalom, ami „spontán” előjöhet a használata mellett, mielőtt az önhelyreállító folyamatok megváltoztatják.
természeti Veszélyes hulladék, káros az élővilágra – vissza kell vinni a patikába a megmaradt adagot. De a beszedett szer maradványa így is bekerül a környezetbe az emberi testből vizelettel és az ürülékkel.Nem történik semmi. Egy része nem is kémiai jellegű, másik fajtáját pedig akár az sok adaggal is kiönthetünk a patakba, senkinek nem lesz bántódása. Sőt!

A Te életedben vajon történhetnek tudormányos véletlen egybeeséses változások, ha természetes és életbarát stresszoldó – agyalástalanító különleges Mesterpont masszázst / eszközt használsz rendszeresen?

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük