Access Bars tapasztalatok: nyugalom és szabadság (freeimages / free-falling-1394974)

„Végtelen nagy nyugalmat éreztem…” – Access Bars tapasztalatok ® #1

Access Bars tapasztalatok: nyugalom és szabadság (freeimages / free-falling-1394974)
Access Bars tapasztalatok ®: nyugalom és szabadság (freeimages / free-falling-1394974)

Sokáig nem volt az erősségem, hogy összegyűjtsem és leírjam, miket jeleztek vissza nekem azok az emberek, akik stresszoldó-agyalástalanító (-relaxáltató-közérzetjavító-…) különleges Mesterpont masszázsos kezeléseken jártak nálam. Illetve az sem, hogy egyáltalán megkérdezzem őket erről. Elég volt számomra bizonyítéknak az, amiket én észleltem, amikor magamat kezeltem, vagy amikor engem kezeltek tünetelnyomó „tudormánytalan” szemlélettel (Stresszradírozó agyatlanítás, agyalástalanítás … >>>) 🙂 Aztán a tapasztalatok egy részét mégiscsak sikerült írásos formába önteni. Ezek közül is számomra az Access Bars tapasztalatok ® az egyik legjelentősebbek. Ugyanis az általam eddig megismertek közül ez a legátfogóbb életszeméleti-életmenedzselő rendszer, az Access Consciousness™ szerves része. Ez nem hasonlít semmilyen eddig megismert rendszerhez. (Természetesen a többi stresszoldó kezelés is nagyon szuper, ráadásul beilleszthető ebbe a rendszerbe, de… az Access szuper alap!)

Milyen szinten van a működési zavar: szellemi, lelki, testi, …?

Ezek a tapasztalatok lelkileg stresszes, de testileg nagyjából egészséges embereken megmutatkozott változások, akik ráadásul nyitottak az ilyen kezelésre. Akiknek van valamilyen krónikus testi működési zavaruk, tünetük is (és esetleg még valamiért nehezen is engedik azt el, mert van valami előnye a létezésének…), azoknál más változások lehetnek. Jobban előfordulhat például átmeneti tünet felerősödés.

Access Bars tapasztalatok ®: a nyugalom oázisa?

A későbbiekben valószínűleg új blogokkal fog bővülni a következő lista…

Általános közérzet
Végtelen nagy nyugalmat éreztem ma magamon. Már én sem tudtam mire vélni. Gondolom a kolléganőim meg még úgy sem. Reggel mikor felébredtem nagy ürességet volt a fejembe. Furcsa érzés volt. Nehéz megfogalmazni, de talán sikerült.
(Zsuzsa)

Stressz nyugtalanság (Access facilitálás)
Olyan dolgok jöttek elő bennem, amit sürgősen ki kell irtanom a fejemből. Most próbálkozok önmagam előbbre jutni…
Egy dolog biztos. Ma megírtam az önéletrajzot. Még azon gondolkodok, hogy motivációs levél kell-e mellé.
Ez annyit jelent, hogy a munkahelyi dolgaimat feldolgoztam és már tudok lépni.
Még szét vagyok esve… na de nem adom magam olyan könnyen ??
Köszönöm, hogy vagy nekem ??
(Hajni – 2 Skype-os Access Consciousness kezelés – facilitálás után)

Munkahelyi stressz (Access MTVSS testkezelés)
Drága Znővérkémék mandulagyulladásom alatt meglátogattak. Már két hete kínlódtam, mindenem kimerült semmi nem segített. Nővérkém felajánlotta, hogy végez rajtam valamilyen kezelést. Pl. mágnest a fülembe… Hááát inkább olyat kértem, ami nem fáj. ?? 1,5 órán keresztül feküdtem, közben a kezét hol a fejemen, hol a hasamon, hátamon tartotta. Néha melegséget éreztem, elengedtem magam, próbáltam hinni benne. Gondoltam nagy bajom talán nem lesz. A kezelés alatt elkezdtem izzadni, valami beindult. Amennyire tartottam nővérem humbukjaitól, mégis van valami benne, mert utána napról napra jobban lettem. Legközelebb talán a többi kezelést is kipróbálom. 🙂
(Kriszti)

(Nálam kedvezmény jár a stresszoldó – „agyalástalanító” különleges Mesterpont masszázsos kezelés >>> tiszteletdíjából a második alkalomtól kezdve, ha a vendég havonta legalább egyszer eljön kezelésre, és örülök neki, ha elmondja / leírja nekem, milyen változásokat vett észre az életében az előző kezelés után.)

Megtapasztalnál hasonlókat te is? Várlak szeretettel.

Titi_Suzi A cikk írója és a weboldal gazdája:
Szeretettel üdvözöllek! Szalkainé Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod.
Minimálmasszőr – addiktológus természetgyógyászként olyan, a köztudatban még kevésbé ismert stresszoldó – „agyalástalanító”, egyfajta „embervillamossági szerelő” eszközökkel és módszerekkel dolgozok, amik az én feszültségeimet is segítettek, segítenek oldani. Rólam itt >>> olvashatsz bővebben.

Ha Neked is akadnak stresszreakciós nehézségeid a mindennapokban, és eleged van belőlük, keress meg az Elérhetőségeknél >>> megadott helyeken, várlak szeretettel! Akár online is tudunk rajtuk dolgozni, hogy Neked is sikerüljön lazábban kezelni és megoldani a nehéz élethelyzeteidet, feszültségeidet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük