Szalkainé Tóth Tímea – Titi
Titi: “minden lében kanál multipontenciális humanoid” (embervillamossági szerelő, stresszoldó agyalástalanító holisztikus életkarbantartó)

Szeretettel üdvözöllek! 😉 Szankszkritül: NAMASTÉ, azaz a bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent. A kommunikációs egyszerűség kedvéért javaslom a tegeződést, ha nincs ellene kifogás..

Kérlek, mielőtt bárhogyan kapcsolatba lépsz velem-velünk:

  • vedd figyelembe a magánéletre és mások idejének, kapacitásának tiszteletben tartására vonatkozó íratlan, udvariassági szabályokat,
  • olvasd el az Adatvédelmi tájékoztatónkat >>> 😉

Köszönöm szépen.

Életkarbantartó konzultációra, kezelésre az itt leírt paraméterekkel tudsz jelentkezni: https://holisztikuseden.com/konzultacio/

Így érhetsz el online

1. Email írás saját email fiókból az alábbi címekre:

A választ szintén emailben fogod megkapni 5 munkanapon belül. Az adataidat a kapcsolatfelvétel után 30 napon belül törlöm.
Az üzenetküldéssel hozzájárulsz, hogy a kérdésedet – témádat, ha a többi Olvasónak is hasznára válik, ha lehet belőle ötletet meríteni, megfelelő adatvédelemmel, a rá adott válasszal együtt megjelentessem valamelyik online csatornámon. Köszönöm!
Biztonsági okokból vannak így kiírva az email címek, értelemszerűen behelyettesítendők a szükséges karakterek.

Szalkainé Tóth Tímea:
E-mail: titi-kukac-mitvalasszak-pont-hu, holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com.
(Kft tag, kísérletező kedvű „minden lében kanál multipontenciális humanoid”, életbarát stresszoldó-életkarbantartó kezelések és életszemléletek tesztelője-használója; „minimál”masszőr: ÉFT, Access Bars és Consciousness, ReCovering Hand – craniosacralis, reflexológiás, Healy, stb., fülakupunktúrás addiktológus, gyógypedagógiai segítő munkatárs, tánc instruktor, Moksa Csepp szakmai fogyasztó, közgazdász-informatikus)

Szalkai Zsolt:
E-mail: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com
(ügyvezető, életbarát stresszoldó-életkarbantartó kezelések és életszemléletek  tesztelője-használója, Moksa Csepp szakmai fogyasztó, gépészmérnök-közgazdász, ingatlan értékbecslő)

2. Bejelentkezés életkarbantartó konzultációra, kezelésre, ügyfél-vendég-vásárló kapcsolati telefonszám hívás:

+36204041938

Itt munkanapokon 9-15h között tudom a hívásaidat fogadni, illetve aktuális elérhetetlenség (pl. folyamatban levő munka) esetén ezen időszakon belül hívlak vissza.
A telefonálással hozzájárulsz, hogy a kérdésedet – témádat, ha a többi Olvasónak is hasznára válik, ha lehet belőle ötletet meríteni, megfelelő adatvédelemmel, a rá adott válasszal együtt megjelentessem valamelyik online csatornámon. Köszönöm!

3. Üzenetküldés a Facebookon, Messengeren:

Itt munkanapokon 9-15h között tudok az üzeneteidre válaszolni, igyekszem 5 munkanapon belül válaszolni.
Az üzenetküldéssel hozzájárulsz, hogy a kérdésedet – témádat, ha a többi Olvasónak is hasznára válik, ha lehet belőle ötletet meríteni, megfelelő adatvédelemmel, a rá adott válasszal együtt megjelentessem valamelyik online csatornámon. Köszönöm!

Facebook szakmai oldal elérhetősége:
https://www.facebook.com/mitvalasszakhu.agyalastalanit.lehetosegtudatosit/

4. Skype:

Skype-on előre egyeztetett időpontban, konzultációkor tudunk beszélni.
Skype elérhetőség:

Éden Holisztikus

Így érhetsz el offline: tevékenység helyszínek

Ezeken a helyeken előre egyeztetett időpontban, konzultációkor tudunk találkozni.

Helyszínek Dunakeszin – ÁTMENETILEG SZÜNETEL!

  • Bérelt: 2023.09.15-től az Agyalástalanító kuckó: Dunakeszi Repülőtéri út 1. A vitorlázóreptérnél az ipari park irodaházában. Autóval M2 autóút Dunakeszi-Kelet lehajtójától 5 perc – térkép ide kattintva >>>. A reptér parkolójában díjtalan parkolási lehetőség van! Vonattal a Budapest Nyugati pályaudvarról induló S70-es személyvonattal (vonatmenetrendhez katt ide >>>) a „nagy” Dunakeszi megállónál kell leszállni, onnan a 3-as számú (hétvégén az 5-ös számú) helyi busszal a reptérig, onnan 5 perc séta). Távolsági Volánbusszal az Újpest Városkaputól a fóti körjárattal (buszmenetrendhez katt ide >>>) lehet jönni, Kossuth Lajos utca megállónál érdemes leszállni, onnan a 3-as számú (hétvégén az 5-ös számú) helyi busszal a reptérig, onnan 5 perc séta.
  • Jó idő esetén a Természet lágy öle: Dunakeszin az Ordass Lajos park (Dunakeszi, Pavilon utca mellett – térkép ide kattintva >>>, A játszótér parkolójában díjtalan parkolási lehetőség van! Vonattal a Budapest Nyugati pályaudvarról induló S70-es személyvonattal (vonatmenetrendhez katt ide >>>) a „nagy” Dunakeszi megállónál kell leszállni, onnan 3 perc séta). Távolsági Volánbusszal az Újpest Városkaputól a fóti körjárattal (buszmenetrendhez katt ide >>>) lehet jönni, Kossuth Lajos utca megállónál érdemes leszállni, onnan 5 perc séta.

A Dunakeszire való tömegközlekedés lehetőségei

Rendelési alapinformációk

Hivatalos adatok, impresszum: