Szalkainé Tóth Tímea – Titi
Titi: “minden lében kanál multipontenciális humanoid” (embervillamossági szerelő, stresszoldó agyalástalanító holisztikus életkarbantartó)

Szeretettel üdvözöllek! 😉 Szankszkritül: NAMASTÉ, azaz a bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent. A kommunikációs egyszerűség kedvéért javaslom a tegeződést, ha nincs ellene kifogás..

Kérlek, mielőtt bárhogyan kapcsolatba lépsz velem-velünk:

 • vedd figyelembe a magánéletre és mások idejének, kapacitásának tiszteletben tartására vonatkozó íratlan, udvariassági szabályokat,
 • olvasd el az Adatvédelmi tájékoztatónkat >>> 😉

Köszönöm szépen.

Életkarbantartó konzultációra, kezelésre az itt leírt paraméterekkel tudsz jelentkezni: https://holisztikuseden.com/konzultacio/

Így érhetsz el online

1. Üzenetküldés űrlappal:

A lenti adatok emailt fogok kapni tőled, ami nem jelenik meg itt a weboldalon. A választ emailben fogod megkapni, igyekszem 5 munkanapon belül válaszolni, az aktuális lehetőségeimtől függően. Az adataidat a kapcsolatfelvétel után 30 napon belül törlöm.
Az üzenetküldéssel hozzájárulsz, hogy a kérdésedet – témádat, ha a többi Olvasónak is hasznára válik, ha lehet belőle ötletet meríteni, megfelelő adatvédelemmel, a rá adott válasszal együtt megjelentessem valamelyik online csatornámon. Köszönöm!

  Neved (szükséges)

  E-mail címed (szükséges)

  Tárgy

  Üzeneted

  Hozzájárulok a megfelelő kapcsolatfelvétel érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a kapcsolatfelvétel után 30 napon belül törlésre kerülnek, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)

  Hozzájárulok

  captcha

  Biztonsági lépés: kérlek, írd be ide a fenti képen látható szöveget:

  2. Email írás saját email fiókból az alábbi címekre:

  A választ szintén emailben fogod megkapni 5 munkanapon belül. Az adataidat a kapcsolatfelvétel után 30 napon belül törlöm.
  Az üzenetküldéssel hozzájárulsz, hogy a kérdésedet – témádat, ha a többi Olvasónak is hasznára válik, ha lehet belőle ötletet meríteni, megfelelő adatvédelemmel, a rá adott válasszal együtt megjelentessem valamelyik online csatornámon. Köszönöm!
  Biztonsági okokból vannak így kiírva az email címek, értelemszerűen behelyettesítendők a szükséges karakterek.

  Szalkainé Tóth Tímea:
  E-mail: titi-kukac-mitvalasszak-pont-hu, holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com.
  (Kft tag, kísérletező kedvű „minden lében kanál multipontenciális humanoid”, életbarát stresszoldó-életkarbantartó kezelések és életszemléletek tesztelője-használója; „minimál”masszőr: ÉFT, Access Bars és Consciousness, ReCovering Hand – craniosacralis, reflexológiás, Healy, stb., fülakupunktúrás addiktológus, gyógypedagógiai segítő munkatárs, tánc instruktor, Moksa Csepp szakmai fogyasztó, közgazdász-informatikus)

  Szalkai Zsolt:
  E-mail: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com
  (ügyvezető, életbarát stresszoldó-életkarbantartó kezelések és életszemléletek  tesztelője-használója, Moksa Csepp szakmai fogyasztó, gépészmérnök-közgazdász, ingatlan értékbecslő)

  3. Bejelentkezés életkarbantartó konzultációra, kezelésre, ügyfél-vendég-vásárló kapcsolati telefonszám hívás:

  +36204041938

  Itt munkanapokon 9-15h között tudom a hívásaidat fogadni, illetve aktuális elérhetetlenség (pl. folyamatban levő munka) esetén ezen időszakon belül hívlak vissza.
  A telefonálással hozzájárulsz, hogy a kérdésedet – témádat, ha a többi Olvasónak is hasznára válik, ha lehet belőle ötletet meríteni, megfelelő adatvédelemmel, a rá adott válasszal együtt megjelentessem valamelyik online csatornámon. Köszönöm!

  4. Üzenetküldés a Facebookon, Messengeren:

  Itt munkanapokon 9-15h között tudok az üzeneteidre válaszolni, igyekszem 5 munkanapon belül válaszolni.
  Az üzenetküldéssel hozzájárulsz, hogy a kérdésedet – témádat, ha a többi Olvasónak is hasznára válik, ha lehet belőle ötletet meríteni, megfelelő adatvédelemmel, a rá adott válasszal együtt megjelentessem valamelyik online csatornámon. Köszönöm!

  Facebook rajongói oldal elérhetősége:
  https://www.facebook.com/mitvalasszakhu.agyalastalanit.lehetosegtudatosit/

  5. Skype:

  Skype-on előre egyeztetett időpontban, konzultációkor tudunk beszélni.
  Skype elérhetőség:

  Éden Holisztikus

  Így érhetsz el offline: tevékenység helyszínek

  Ezeken a helyeken előre egyeztetett időpontban, konzultációkor tudunk találkozni.

  Dunakeszi Agyalástalanító kuckó, Reptéri út 1. Az ipari park irodaházában!

  Helyszínek Dunakeszin:

  • Bérelt: 2023.09.15-től az Agyalástalanító kuckó: Dunakeszi Repülőtéri út 1. A vitorlázóreptérnél az ipari park irodaházában. Autóval M2 autóút Dunakeszi-Kelet lehajtójától 5 perc – térkép ide kattintva >>>. A reptér parkolójában díjtalan parkolási lehetőség van! Vonattal a Budapest Nyugati pályaudvarról induló S70-es személyvonattal (vonatmenetrendhez katt ide >>>) a „nagy” Dunakeszi megállónál kell leszállni, onnan a 3-as számú (hétvégén az 5-ös számú) helyi busszal a reptérig, onnan 5 perc séta). Távolsági Volánbusszal az Újpest Városkaputól a fóti körjárattal (buszmenetrendhez katt ide >>>) lehet jönni, Kossuth Lajos utca megállónál érdemes leszállni, onnan a 3-as számú (hétvégén az 5-ös számú) helyi busszal a reptérig, onnan 5 perc séta.
  • Jó idő esetén a Természet lágy öle: Dunakeszin az Ordass Lajos park (Dunakeszi, Pavilon utca mellett – térkép ide kattintva >>>, A játszótér parkolójában díjtalan parkolási lehetőség van! Vonattal a Budapest Nyugati pályaudvarról induló S70-es személyvonattal (vonatmenetrendhez katt ide >>>) a „nagy” Dunakeszi megállónál kell leszállni, onnan 3 perc séta). Távolsági Volánbusszal az Újpest Városkaputól a fóti körjárattal (buszmenetrendhez katt ide >>>) lehet jönni, Kossuth Lajos utca megállónál érdemes leszállni, onnan 5 perc séta.

  A Dunakeszire való tömegközlekedés lehetőségei

  Rendelési alapinformációk

  Hivatalos adatok, impresszum: