Healy: holisztikus oki frekvenciás "zsebdoktor"

Szeretettel üdvözöllek! 😉 Szankszkritül: NAMASTÉ, azaz a bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent. A kommunikációs egyszerűség kedvéért javaslom a tegeződést, ha nincs ellene kifogás.

Ismerd meg alaposan, próbáld ki Te is a Healy-t, érdemes! 😉

Tehát, mi a Healy?

Megoldás idegi-elektromos szinten:
Healy
Megoldás idegi-elektromos szinten:
Healy

Hivatalos tájékoztató:a Healy egy fájdalmakat kezelő orvostechnikai termék krónikus fájdalmaknál, fibromialgiánál, csontváz fájdalmaknál és migrénnél, továbbá a támogató kezeléshez pszichikai megbetegedéseknél, mint a depresszió, szorongás és az ezzel járó alvászavarok.

Mi okozza ezeket a szellemi-lelki-testi működési zavarokat, és hogyan hozhat bennük változást a Healy?

Az emberi lénynek nemcsak kémiai, hanem elektromágneses jellegű tulajdonságai is vannak. Szívünk és agyunk nagy elektromágneses mezővel rendelkezik. Az emberi idegrendszer, sőt, minden egyes sejtünk elektromágneses alapon működik. A test folyamatosan elektromos jelek segítségével kommunikál, mozog, gondolkodik.

Az emberi agyból elektromos impulzusokkal jutnak el az utasítások az emberi testrészekhez (ezt méri az EEG készülék). A testrészektől indulva is elektromos ingerek tájékoztatják az agyat minden fontos körülményről. Amikor az agy azt üzeni a kéznek, hogy fogja meg a könyvet, akkor az idegeken át érkeznek elektromos jelek a kézizmokhoz, hogy összehúzódjanak. Vagy ha például a lábujjakkal sárban topogunk, még ha csukva is van a szem, az agy érteni fogja, mi történik, mert elektromos jelek formájában eljut hozzá ez az információ.

És a szívünknek is elektromos árammal dobog. A jobb pitvar falában található szinuszcsomó generálja az összehúzódáshoz szükséges elektromos impulzusokat. Ennek a mérésére használják az EKG készüléket.

Tehát az emberi lénynek saját, hangsúlyos és összetett idegi-elektromos rendszere, hálózata, működése van.

Az emberi lény idegi-elektromos működésében is sokszor előfordulnak zavarok, elakadások, rövidzárlatok, biztosíték lekapcsolódások, stb. Ezeket halmozva gyűjtjük a mi életünkben és a felmenőink életében történt, feldolgozatlan – feloldatlan traumatikus eseményekkel; akár generációkon át. Az emberi lény szellemi-lelki szintjén is látszanak, túlzott FESZÜLTSÉGKÉNT (íme a köztudatban egy elektromosság szakszó az emberi lény stresszreakciós szintű jellemzőire…):

  • stressz, búskomorság, nyugtalanság, idegesség, szorongás, izgulás, pánik, aggódás, önbizalomhiány,
  • függőségek (dohány, munka, technika, étel, vásárlás, társ, …),
  • kóros félelmek, fóbiák (autóvezetés, pók, víz, bezártság, magasság, tömeg, tű, …),
  • tanulási nehézségek (számolási, olvasási, írási, …),
  • és így tovább.
Healy: holisztikus oki frekvenciás "zsebdoktor"
Healy: holisztikus oki frekvenciás „zsebdoktor”

A túl intenzív és/vagy sok feszültség rontja az általános közérzetet; kibillent a teljes körű, komplex szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyból, minden szintű harmóniából. Rombolja az életminőséget és az egész-séget. Viszont a komplex egyensúly erősíti az emberi szervezetet.

Az igazi testi egész-ség elengedhetetlen alapja a tartós és folyamatos komplex egyensúly és harmónia!

A biorezonancia és a Healy az emberi lény idegi-elektromos (tudatalatti, zsigeri, stresszreakciós, szellemi-lelki) működésének harmonizálása mikro-elektromágneses impulzusokkal.

A HEALY házi mini biorezonanciás készülék a stressz idegi-elektromos szinten történő csökkentésével segít minden szintű, komplex egyensúlyba kerülni. Mindezt élethelyzetekre, szervrendszerekre, szervekre, meridiánokra, csakrákra és még több témára lebontva. Akinek már van, és minden nap hozzáértő módon használja, az tudja, hogy micsoda kincs és milyen hasznos hosszú távú befektetés egy ilyen mini biorezonanciás kütyü a házi(kvantum)”patikában”…

Befektetés minimum 5 évre, illetve – számításaim szerint – legalább 10.000 frekvenciaprogram futtatásra!

Használd Te is a Healy-t napi szinten! Például így:

1. Önkezeléssel, táv-támogatással – kevésbé komoly nehézségek, stressztünetek esetén ajánlott.

Mert a Healy alkalmas arra, hogy valaki saját magát eredményesen és akár mások támogatása nélkül, házilag is kezelje, a saját otthonában. Ehhez be kell szerezni a Healy készüléket Németországból és be kell üzemelni:
https://holisztikuseden.com/healy-mini-hazi-biorezonancias-keszulek-reszletes-infok/

2. Várlak szeretettel Healy eligazításra – ha elakadtál.

Szalkainé Tóth Tímea - Titi: “minden lében kanál multipontenciális humanoid” (embervillamossági szerelő, stresszoldó agyalástalanító holisztikus életkarbantartó)
Titi: “minden lében kanál multipontenciális humanoid” (embervillamossági szerelő, stresszoldó agyalástalanító holisztikus életkarbantartó)

Mert ugyan a Healy kiváló és eredményes „házi” önkezelő készülék, de egy holisztikusan hozzáértő, képzett és/vagy gyakorlott kezelő kezében sokszor hatékonyabbá és eredményesebbé válik. 😉 Ehhez katt ide, olvasd el a részleteket és jelentkezz:
https://holisztikuseden.com/konzultacio/

Teljes körű, minden szintű, szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyt és harmóniát, kellemes és eredményes Healy-s frekvenciaprogram futtatást kívánok! 🙂

Végtelen lény embertársi üdvözlettel:
Szalkainé Tóth Tímea – Titi
Healy partner