Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen
Access Bars ® kezelést végzek egy hölgyön egy Móksha szombaton a földön ülve... :-)
Access Bars ® kezelést végzek egy hölgyön egy Móksha szombaton a földön ülve… 🙂

Szeretettel üdvözöllek! 😉 Szankszkritül: NAMASTÉ, azaz a bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent. A kommunikációs egyszerűség kedvéért javaslom a tegeződést, ha nincs ellene kifogás.

Az Access Bars ® (azaz, a „hozzáférés a bárokhoz”, a fejen levő pontokhoz):

Egy ősi és egyetemes, holisztikus egyensúlyteremtő tudáson alapuló különleges, non-invazív életbarát Mesterpont masszázs, fejkezelés, napjaink egyik legígéretesebb stresszoldó technikája. Hozzájárulhat a pszichés – érzelmi – lelki – idegi feszültség (feldolgozatlan trauma) forrású működési zavaraink, elakadásaink, stressztüneteink megváltoztatásához.

Nagyon leegyszerűsítve egyfajta skalp- vagy fejakupresszúra, „fejmasszázs”. A fejünkön levő (idegi-elektromos mester) pontok meghatározott és tanulható módon történő érintéséből, egy bizonyos ideig való tartásából áll. Az érintések alatt lehet beszélgetni, vagy csak figyelni az aktuális érzéseinket, érzeteinket, gondolatainkat, stressztüneteinket. A fejkezelés az agyunk idegi-elektromos működését, az agyhullámokat harmonizálja. Ezáltal az egész testünk, lényünk és az Életünk működésére is kihatással van.

Gyakorlatilag VILLANYSZERELÉS az emberi lényben.
Ezt szoktuk tenni ösztönösen, amikor stresszhelyzetben az arcunkat a kezünkbe temetjük, és /vagy tördeljük a kezeinket… 😉

Az Access Consciousness® (azaz, a „hozzáférés a tudatossághoz) pedig:

Az Access Bars ® 32 pont (egy része) a fejen
Az Access Bars ® 32 pont (egy része) a fejen

Egy, az igazi életrevaló agysejt -és testhasználatot tanító életszemléleti rendszer. Kreativitásnövelő, találékonyságfokozó, agytornáztató, elmeélénkítő, „térűrnyitó” eszközök garmadája. Ezekkel egyre inkább képessé válhatunk a saját szánk íze szerint élni és saját magunknak kellemes módra megváltoztatni az életzavarainkat. Aki örökösen boldog, szerencsés, egészséges és önmaga tud lenni az életében, mert például nem szoktatták le az ehhez vezető szokásokról gyerekkorában, valószínűleg ösztönösen használja az Access Consciousness eszközeinek, trükkjeinek legalább egy részét!

A célunk velük az, hogy:

 • kikapcsoljuk a negatív mintákat futtató egót, a tudatos elmét, hogy ítélkezések nélkül éljünk; önMAGunkhoz és a legmélyebb, legösztönösebb igazi vágyainkhoz hűen, anélkül, hogy bármit is megbélyegeznénk a jó és rossz címkével
 • a MOST-ban legyünk jelen és ne agyaljunk.
 • hogy kreatív, „költői” kérdésekben éljünk, mert ezek ösztönzik az agysejtjeinket kiegyensúlyozott működésre, ezek nyitják meg a térűrt, és hozzák el a végtelen lehetőségeket. Hogy lehetne ennél is jobb?, Mi más is lehetséges?, Mi az, amivel többet teremtenék ma, ami nekem igazán működik?, Mi a hasznom ebből?, Kié ez az érzés, amit most érzek?
  Milyen kérdéseket tegyek fel, hogy a végtelen lehetőségeim kitáruljanak és áramoljon felém az öröm, könnyedség és ragyogás?

Ahogy „Access” körökben tartják:

Az Access hozzájárulás, hogy változást idézzen elő az életed minden területén. Hajlandó vagy befogadni a változást? Az Access Bars ®- nál: „A legrosszabb esetben úgy érezheted majd, hogy egy jó fejmasszázst kaptál, a legjobb esetben viszont az egész életed megváltozhat”. (Gary M. Douglas)

„A Bars 32 pont a fejeden, amit ha gyöngéden megérintenek, olyan, mintha töredezettség mentesítenék a merevlemezt és frissítenék a szoftvert, hogy könnyebben, simábban és kevesebb hibával működhess! És akkor elkezdesz kinyílni a befogadásra.” (Dr. Dain Heer)

Bars ® kezelés: Forma és struktúra, Remények és álmok, Éberség, Kontroll, Áthidaló bár pontok
Bars kezelés: Forma és struktúra, Remények és álmok, Éberség, Kontroll, Áthidaló bár pontok

Sokszor nem is vesszük észre, mert a jó mélyen, tudat alatt berögzült életellenes beidegződések, negatív minták lehetetlenné teszik, hogy az élethelyzeteinket a maguk igaz valóságában lássuk, így tehetetlenségünkben nem sikerült megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ez az állapot arra ítél minket, hogy jelenünk traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk, egy helyben toporogjunk. A módszer azonban hozzájárul, hogy változást idézzünk elő: a 32 pont gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el lehet engedni mindazt, ami miatt nem sikerül a be- és elfogadás.

 • Neked szólt az Access Bars ® módszer, ha még nem érzel késztetést arra, hogy kipróbálj valami mást ….
 • és Neked szól, ha MOST van itt az idő a változásra!!

Az Access Bars® eredete

Az Access Bars ® módszerre 1991 körül Gary M. Douglas amerikai pszichológus talált rá. 32 idegi-elektromos pontot azonosított a fejünkön, amik körkörösen és hosszanti irányban helyezkednek el (a fejen is futnak idegek és meridiánok is). Úgy tapasztalta, hogy minden életterületünknek – kreativitás, test, szexualitás, pénz, stb. – van egy saját pontja, helye. Itt rögzülnek be, „tárolódnak el” az adott életterülethez tartozó életellenes hiedelmeink, gondolataink, elképzeléseink (is). Ezek a rögzült életellenes berögződések aztán kikapcsolják, leblokkolják az adott életterület harmóniáját, kiegyensúlyozott működését, és a testünk működésének sem tesznek jót. Ezekből lesznek az „örökölt”, a „genetikus” (valójában „epigenetikus”, „kvantum-biologikus”) problémák…

Az Access Bars ® vizsgálata

Egyórás Access Bars ® kezelés közben vizsgáltak embereket műszerekkel, és az látszott, hogy ilyenkor az agyhullámok lelassulnak. A biofeedback területén jártas több szakértő szerint az agy Bars kezelés közben egyszerre produkál teljes ellazulást mutató (théta), delta, és totális kreativitást jelentő magas (gamma) agyhullámokat, ami ritkaság együtt. Évtizedek óta meditáló tibeti lámáknál mértek hasonlókat. Ez az agyhullám változás a 32 pont megfelelő megérintésekor hozzáférhetővé teszi a tudatalattinkban a gyerekkori környezetünktől (vagy előző életekből, ha van ilyen) származó életellenes beidegződéseket: hiedelmeket, gondolatokat, érzéseket, és segít ezeket törölni, a helyükre életbarátabbakat „beírni”. Ezáltal a testünk működése és az egész Életünk is változhat.

Egy érdekes vizsgálat látható a következő videón, hogy hogyan változik a test működése Access Bars ® kezelés során:

 

Kinek ajánlott az Access Bars ® szakszerű használata? Annak, aki:

 • tud, képes egy helyben, többnyire a hátán feküdni kb. 60-90 percet kezelés közben a masszázságyon, vagy más, erre alkalmas fekvőhelyen
 • szeretne nagyon egyszerűen változtatni az egész szellemi-lelki-testi-környezeti működésén és ezáltal az Életén
 • esetleg el tudja fogadni az olykor inspiráló kérdésekkel és a furcsa stressztisztító mondattal való kezelést is
 • tud időt, energiát (munkát), kapacitást, pénzt áldozni a mindennapi működése és az élete megváltoztatására.

Így lehet megtanulni használni az Access-t önmagunkra is. A lehetőségeink:

1. Ajándék elsajátítani valók a Neten

Például az Access Consciousness Youtube-csatornáján lehet nézelődni (már nagyon sok videóhoz van magyar nyelvű felirat is, amit be lehet kapcsolni):
https://www.youtube.com/channel/UCLdXSiUS9p-7rE3Skavx8TA

2. Access kezelői – facilitátori hozzájárulás igénybevétele:

Bars ® csere nap: Titi kezelést kap (Vágvölgyi Hajni fotója)
Bars csere nap: Titi kezelést kap (Vágvölgyi Hajni fotója)

Lehet kérni időpontot stresszoldó – agyalástalanító – életkarbantartó kezelésre, és választani az Access Bars ® / Access Consciousness ™ kezelést, hozzájárulást, facilitálást.
Ehhez katt ide, olvasd el a részleteket és jelentkezz:
https://holisztikuseden.com/konzultacio/

3. Részvétel Access Bars ®, És Access Testkezelések kipróbálásán és csereberéjén

Kedvező kipróbálási lehetőséggel.

Változó helyszínek: Dunakeszi, Budapest – Újpest Városkapu közelében, Budapest – Nyugati pályaudvar közelében, Vác. Ha fent vagy a Facebookon, keresd meg az Access Consciousness Hungary csoportot, oda fel szoktak tenni nagyon sokféle cserehelyszínt. És/vagy katt ide, olvasd el a részleteket és jelentkezz: https://holisztikuseden.com/konzultacio/

Titi: „minden lében kanál multipontenciális humanoid” (embervillamossági szerelő, stresszoldó agyalástalanító holisztikus életkarbantartó)

4. Részvétel alap Access Bars ® tanfolyamokon

Akár a mitvalasszak.hu szervezésében is.
Ehhez katt ide, és jelentkezz:
https://holisztikuseden.com/konzultacio/

Teljes körű, minden szintű, szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyt és harmóniát, kellemes és eredményes Access-ezést kívánok,

Végtelen lény embertársi üdvözlettel,
Szalkainé Tóth Tímea – Titi
Access Bars ® kezelő – facilitátor