A bennünk jó mélyen rögzült generációs traumák, szokások, gondolatok, érzések is sok stresszt és agyalást okoznak... A megoldás: stresszoldás zsigeri szinten! (Forrás: Facebook)

Szeretettel üdvözöllek! 😉 Szankszkritül: NAMASTÉ, azaz a bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent.

A kommunikációs egyszerűség kedvéért javaslom a tegeződést, ha nincs ellene kifogás.

Biztosan meghökkentő ennek az oldalnak a neve, a „STRESSZOLDÁS – AGYALÁSTALANÍTÁS”… 🙂

A bennünk jó mélyen rögzült generációs traumák, szokások, gondolatok, érzések is sok stresszt és agyalást okoznak... A megoldás: stresszoldás zsigeri szinten! (Forrás: Facebook)
A bennünk jó mélyen rögzült generációs traumák, szokások, gondolatok, érzések is sok stresszt és agyalást okoznak… A megoldás: stresszoldás zsigeri szinten! (Forrás: Facebook)

Az én nyelvújító elmémbe egy (különleges Mesterpont masszázsos) Access Bars kezelésekkel töltött nap után kúszott be a kollektív térűrből ez a szó, illetve akkor még az elődje, az „agyatlanítás„. Azt szerettem volna kifejezni vele, hogy úgy érzem magamat, mint akinek teljesen kitörölték az agyából az irreálisan nyomasztó gondolatokat és érzéseket. A nap során szelíden, tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséssel, legális tudatmódosító pirulák nélkül is kellemesen lecsendesült a zakatoló elmém, kisimultak a feszültségeim, és a végére ellazultam, kikapcsoltam, feltöltődtem; felszabadultan és igazán jól érzem magamat.

Ezért számomra azóta minden olyan tevékenység stresszoldás – agyalástalanítás, ami idegrendszer leépítés és függőség kialakítása nélkül képes kiüríteni a túl sok begyűjtött, felesleges stresszreakciót az idegrendszerünkből, kisimítani azt. Ezáltal pedig semlegesíteni a zavarómezőinket; hozzásegíteni, közelebb vinni minket az igazi teljes körű, minden szintű (szellemi-lelki-testi-környezeti) egyensúlyhoz, harmóniához. (Nem mellesleg mindennek kvázi a „mellékhatásaként” megtapasztalhatjuk a kreativitásunk- és életrevalóságunk növekedését; az önismeretünk bővülését; az életnehézségeink megváltozását; az önhelyreállító folyamataink beindulását is.)

Próbáld ki a Mitvalasszak.hu (és a HolisztikusEden.com) weboldal „stresszoldó – agyalástalanító” lehetőségeit személyre szabva!

Zavarjuk el nálad is az életromboló, felesleges és ártalmas stresszt és agyalást! Nálam ezekkel az eszközökkel történik a stresszoldás – agyalástalanítás:

Online és offline:

 • Érzelmi Felszabadítás Technika. Hogy mi is az az ÉFT? Egy különleges Mesterpont masszázs (idegen szóval akupresszúra), ahogy én hívom, „kvantumpaskolás”, a fejen, a mellkason és a kézen. A kiegészítő – holisztikus medicinához sorolható, ősi és egyetemes természetközeli módszereken alapul. Valójában az emberi lény idegi-elektromos rendszerét egyensúlyozza ki, ezen keresztül oldja a stresszt és a traumákat:
  https://holisztikuseden.com/kulonleges-mesterpont-masszazs-erzelmi-felszabaditas-technika-eft/

Offline:

 • Access Bars kezelés. Hogy mi is az az Access Bars? Egyfajta fej(skalp) Mesterpont masszázs (idegen szóval akupresszúra), fejmasszázs-szerű érintés. Ez is a kiegészítő – holisztikus medicinához sorolható, szintén ősi és egyetemes természetközeli módszereken alapul. Az emberi lény idegi-elektromos rendszerén keresztül, az agyhullámok kiegyensúlyozásával oldja a stresszt és a traumákat. Hozzá tartozik az Access Consciousness is, ami a játékos találékonyság-növelő eszközeivel olyan stresszoldódást és személyiségváltozást, az igazi önMAGadhoz való közeledést eredményezhet, amiről talán nem is álmodtál:
  https://holisztikuseden.com/kulonleges-mesterpont-masszazs-access-bars-es-consciousness/
 • Healy házi biorezonanciás kezelés. Hogy mi is ez pontosan? Hivatalosan a Healy egy fájdalmakat kezelő orvostechnikai készülék krónikus fájdalmaknál, fibromialgiánál, csontváz fájdalmaknál és migrénnél, továbbá támogató a kezeléshez pszichikai-idegi működési zavaroknál, mint a búskomorság („depresszió”), szorongás és az ezekkel együtt járó alvászavarok… és még mennyi minden más!
  https://holisztikuseden.com/healy-a-holisztikus-oki-frekvencias-zsebdoktor/
 • Reflexológiás talpmasszázs (és/vagy kézmasszázs). Hogy mi is ez pontosan? Eléggé közismert már, hogy a talpunk a minden testrészünkkel kapcsolatban áll a rajta található szervzónákon (valószínűleg idegi-elektromos összeköttetéseken) keresztül. Ezen szervzónák megfelelő és RENDSZERES (!) kezelésével, ingerlésével hatást gyakorolhatunk a hozzájuk tartozó szervekre, testrészekre. Őket használva kimasszírozhatjuk a testünkből a benne eltárolt feldolgozatlan – feloldatlan stresszből, traumákból fakadó működési zavarokat, végső soron akár egész-ségesre is masszírozhatjuk:
  https://holisztikuseden.com/reflexologias-talpmasszazs/

Gyakran Ismételt Kérdések – GYIK – a “stresszoldáshoz – agyalástalanításhoz”

(Letölthető formátumban itt: https://docs.google.com/document/d/1xhFLTzjh1XYi0Yh0m-5XZQIc7L2i6nhck-UN2Zi3ARc/edit?usp=sharing)

Kérdésed van, de nem találtad meg rá a választ? Tedd fel az Elérhetőségek menüben!

Szalkainé Tóth Tímea – Titi
Titi: “minden lében kanál multipontenciális humanoid” (embervillamossági szerelő, stresszoldó agyalástalanító holisztikus életkarbantartó)

Vajon mi kell ahhoz, hogy az élet egyre jobban könnyedén, örömmel és ragyogva áradjon feléd is?

Teljeskörű, minden szintű, szellemi-lelki-testi-környezeti egyensúlyt és harmóniát kívánok! 🙂

Végtelen lény embertársi üdvözlettel,
Szalkainé Tóth Tímea – Titi


(itt nem sorolom fel, hogy mi mindenen vagyok túl, legyen egyszerűen csak [embervillamossági szerelő, stresszoldó agyalástalanító életkarbantartó])

Ui: A Facebookon lájkoltad már a Mitvalasszak.hu oldalt?