Jogi nyilatkozatok

Köszönöm a látogatásodat!

Titi_MokshaEzen a weboldalon, honlapon megjelentetett információk, anyagok általános tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek. Így nem adhatnak választ minden olyan konkrét kérdésre, amely a Te életnehézségeiddel, és/vagy a stresszoldó-személyiségfejlesztő módszerek és eszközök alkalmazásával kapcsolatban felmerülhetnek. A Te saját, és a Föld nevű bolygón teljesen egyéni életnehézségeiddel kapcsolatban az alábbiakat kell figyelembe venned és elfogadnod:


Jogi nyilatkozat a stresszoldó-személyiségfejlesztő módszerek és eszközök használatáról, határairól, mellékhatásairól, felelősségvállalásról

A www.mitvalasszak.hu-nak több stressz- és szorongásoldó, személyiségfejlesztő, egészség karbantartó, -támogató módszere és eszköze van, ezeket személyre szabva, körültekintően és felelősségteljesen érdemes használni. Ezek használatakor olykor meghökkentő, “spontán, naiv és materialista tudománytalan” változások történnek, de mindenkinél máshogy és máskor, mivel mindenki egyedi.

A stresszoldó módszerek és eszközök határai

Az ÉFT-t, az Access Barst, a Moksa Cseppet és a többit folyamatosan tesztelik Föld-szerte. Gyakran igen látványos szellemi-lelki-testi változások történnek a használatuk során, de nem tekinthetők hivatalos gyógyító módszernek vagy eszköznek. Ezekkel nem diagnosztizálunk és nem kezelünk tüneteket. Hanem én pl. egyéb személyi szolgáltatást végzek, amelynél az emberi testbe sem kémiai, sem fizikai, sem más jellegű beavatkozás nem történik (kivéve a fülakupunktúrát, ami hivatalos, holisztikus egyensúlyteremtő gyógymód). Az egyéb személyi szolgáltatás arra való, hogy oldja, megváltoztassa a személyiség feszültségi állapotait, ellazítsa őt a megfelelő helyeken, hogy a szellem-lélek-test saját önhelyreállító-felesleg eltávolító folyamatai be tudjanak indulni.

A stresszoldó módszerek és eszközök nem helyettesítik és nem pótolják az egészséges életmódot, valamint (amennyiben szükséges) a megbízható, hozzáértő, megbízható holisztikus egészségszakemberrel való találkozást, konzultációt, az általa végzett kezeléseket, beszélgetést és gondos kivizsgálást; hanem támogatják az önhelyreállító -méregtelenítő folyamatok lefolyását. A megbízható, hozzáértő, megbízható holisztikus egészségszakember által előírt kezelés csak az egészségszakember kifejezett utasítására vagy saját felelősségre változtatható meg. (Viszont jól figyelj oda, hogy kinek engeded meg, hogy hozzád nyúljon.)

A Skype-os tanácsadás, konzultáció, kezelés és a stresszoldó gyakorlat készítés nem terjed ki olyan egyénekre, akik súlyos idegrendszeri, illetve mentális zavarokban szenvednek (skizofrénia, epilepszia, súlyos bipoláris depresszió, súlyos PTSD, súlyos autizmus, stb.). Ezek megléte esetén kérlek, keress fel egy holisztikus szellemű pszichiátert, aki szakszerű ellátásban tud részesíteni.

Mellékhatások a stresszoldó módszerek és eszközök használata mellett

Az általam használt stresszoldó módszerek és eszközök a világon több millió embernek nyújtottak, nyújtanak hathatós élet-hozzájárulást, mindenféle mellékhatás nélkül. Számos elismert pszichológus, életmód tanácsadó, természetgyógyász, holisztikus egészség-szakember használja és ajánlja őket.
Azonban minden esetben javasolt, hogy konzultálj a megbízható, holisztikus egészség-szakembereddel, ha használod ezeket.

Felelősségvállalás és jogi nyilatkozat a stresszoldó módszerek és eszközök használatáról

Mindazonáltal, hogy a legjobb tudásom szerint támogatlak, hogy tartósan változzon a helyzeted; ha szükségesnek ítélem meg, a változás érdekében elirányíthatlak más szakemberhez. Nem teszek ígéretet, garanciát, állítást allopata diagnózissal vagy kezeléssel kapcsolatban, hanem tájékoztatlak olyan lehetőségekről, amiket még talán nem ismersz, nem használsz, de az életed megváltoztatásában működhetnek. Talán (sokkal) jobban, mint az eddigiek!

A saját egészséged ura Te vagy. Te vagy a felelős az állapotfelméréskor általad közölt adatok valóságtartalmáért, a változás érdekében tett javaslataim személyre szabott betartásáért és a szellemi-lelki-testi egészségi állapotodért. És mivel Te is egyedi ember vagy, és holisztikus vizsgálat nélkül nem lehet pontosan tudni, hogy mi lapul a lelked mélyén, és milyen hatással lesz Rád a stresszoldás. Ezért a Holisztikus Éden Életmód Stúdió és személyesen én, Sz. Tóth Tímea nem tudok, nem vállalhatok semmilyen felelősséget az esetlegesen előforduló bármiféle egészségi, anyagi, erkölcsi vagy egyéb károkért. Javaslatokkal tudlak támogatni, hogy az esetleg előjövő nehézségeket hogyan hidald át. A programjaimon mindenki a saját elhatározásából, szabad akaratából és saját felelősségére vesz részt.

A www.mitvalasszak.hu weboldalon tanult stresszoldó ismeretek nem jogosítanak fel arra, hogy másokat kezelj vagy oktass, és nem biztatnak arra, hogy hagyd abba a megbízható, hozzáértő holisztikus egészségszakember által előírtakat alkalmazását.

Ha jelentkezel valamilyen programomra vagy kezelésre, azzal hozzájárulsz, hogy a kiléted titokban tartása és az adataid védelme mellett felhasználhassam az esetedet, mint esettanulmányt.

Ne ijedj meg attól, hogy ezeket így leírtam, de tudnod kell őket, mert az igazság az, hogy senki, még az allopata kezelők sem tudnak igazi felelősséget vállalni az életedért, csak Te magad.


Vissza a konzultációra jelentkeztető oldalra, katt ide:
http://www.mitvalasszak.hu/konzultacio/

Vissza a gyakorlatokra jelentkeztető oldalra, katt ide:
http://www.mitvalasszak.hu/gyakorlatok/

Vissza a holisztikus egészség eszköz vásárlás oldalra, katt ide:
http://www.mitvalasszak.hu/holisztikus-egeszseg/


A cikkek átvételéről és a szerzői jogról

PDF formátumban letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=1IsNpAGdThMByZXNSZnIcCk1-Jh-dyVcMkyZE_0pBZBM


Egyszerűsített adatkezelési-adatvédelmi tájékoztató

PDF formátumban letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=1Ckfh-1vQAoQlewAGqAajsqzwf5tovqnqxxbOg5wUc3k


Az elállási jogról

PDF formátumban letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=1soU1mZvwM93cqZeTGwX1JzvYPvWRiEqDdIwhHY9h-Sc


Vissza a konzultációra jelentkeztető oldalra, katt ide:
http://www.mitvalasszak.hu/konzultacio/

Vissza a gyakorlatokra jelentkeztető oldalra, katt ide:
http://www.mitvalasszak.hu/gyakorlatok/

Vissza a holisztikus egészség eszköz vásárlás oldalra, katt ide:
http://www.mitvalasszak.hu/holisztikus-egeszseg/

Titi_MokshaKellemes, biztonságos internetezést és eredményes lelki rendrakást kívánok:

Sz. Tóth Tímea – Titi
holisztikus egészség karbantartó
fülakupunktúrás addiktológus
közgazdász-informatikus