Szeretettel üdvözöllek! 😉 Szankszkritül: NAMASTÉ, azaz a bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent. A kommunikációs egyszerűség kedvéért javaslom a tegeződést, ha nincs ellene kifogás.

Köszönöm a látogatásodat!

Titi_Moksha

Ezen a weboldalon, honlapon megjelentetett információk, anyagok általános tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek. Így nem adhatnak választ minden olyan konkrét kérdésre, amely a Te életnehézségeiddel, és/vagy a stresszoldó-kiegyensúlyozó módszerek és eszközök használatával kapcsolatban felmerülhetnek. A Te saját, és a Föld nevű bolygón teljesen egyéni életnehézségeiddel kapcsolatban az alábbiakat kell figyelembe venned és elfogadnod:


Jogi nyilatkozat a stresszoldó-kiegyensúlyozó módszerek és eszközök használatáról, határairól, mellékhatásairól, felelősségvállalásról

A www.mitvalasszak.hu-nak több stresszoldó, kiegyensúlyozó, harmonizáló, személyiségfejlesztő, életkarbantartó, -támogató, módszere és eszköze van. Ezeket személyre szabva, szakszerűen, körültekintően, felelősségteljesen, esetleges ellenjavallatokat figyelembe véve érdemes alkalmazni. A használatukkor olykor meghökkentő, „tünetelnyomó-tudormányos véletlen egybeeséses” változások történnek, de mindenkinél máshogy és máskor, mivel mindenki egyedi.

A stresszoldó-kiegyensúlyozó módszerek és eszközök határai

A szellemi-lelki-testi-környezeti kiegyensúlyozódás és az önhelyreállítás is egy folyamat, kinek gyorsabb, kinek lassabb
(fotó forrása: Internet)

Az ÉFT-t, az Access Barst, a Healy-t, a Moksa Cseppet és a többit folyamatosan tesztelik Föld-szerte. Gyakran igen látványos szellemi-lelki-testi változások történnek a használatuk során, de nem tekinthetők hivatalos gyógyító módszernek vagy eszköznek. Ezekkel nem diagnosztizálunk és nem kezelünk tüneteket.

Én egyéb személyi szolgáltatást, fizikai közérzetjavító masszázst végzek, amelynél az emberi testbe sem kémiai, sem fizikai, sem más jellegű beavatkozás nem történik (kivéve a fülakupunktúrát, ami hivatalos, holisztikus egyensúlyteremtő gyógymód). Az egyéb személyi szolgáltatás és a fizikai közérzetjavító masszázs arra való, hogy oldja, megváltoztassa a személyiség kóros feszültségi állapotait, ellazítsa – egyensúlyba hozza őt a megfelelő helyeken, hogy a szellem-lélek-test saját önhelyreállító és feleslegeket eltávolító folyamatai be tudjanak indulni.

A stresszoldó-kiegyensúlyozó módszerek és eszközök nem helyettesítik és nem pótolják a megfelelő ÉLETMÓDOT, valamint (amennyiben szükséges) a megbízható, hozzáértő holisztikus oki kezelő szakemberrel, orvossal való találkozást, feltáró beszélgetést, az általa végzett méréseket, kivizsgálást és kezeléseket. Viszont támogatják az önhelyreállító – és feleslegeket eltávolító folyamatok lefolyását. A megbízható, hozzáértő oki kezelő szakember, orvos által előírt kezelés csak a szakember kifejezett utasítására vagy saját felelősségre változtatható meg. (Viszont jól figyelj oda, hogy kinek engeded meg, hogy hozzád nyúljon.)

„Mellékhatások” (és átmeneti tünet felerősödések) a stresszoldó-kiegyensúlyozó módszerek és eszközök használata mellett

Az igazi változás folyamata olykor
nehézségekkel jár együtt (forrás: Facebook / Gazdagmami)

Az általam használt stresszoldó-kiegyensúlyozó módszerek és eszközök a világon több millió embernek nyújtottak, nyújtanak hathatós élet-hozzájárulást, mindenféle mellékhatás nélkül. Mellékhatásnak nevezhető jelenségek a tünetelnyomó szemléletű beavatkozásoknál szoktak jelentkezni, holisztikus szemléletű hozzájárulásoknál maximum átmeneti tünet felerősödés fordul elő. Ez nagyon más jellegű, és a beindult-zajló önhelyreállító – feleslegkiürítő folyamatok jele. Ezért ezeket a módszereket és eszközöket számos elismert pszichológus, életmód tanácsadó, természetgyógyász, holisztikus oki kezelő szakember használja és ajánlja.

Azonban minden esetben javasolt, hogy konzultálj a megbízható, holisztikus oki kezelő szakembereddel, orvosoddal, ha használod ezeket.

Felelősségvállalás és jogi nyilatkozat a stresszoldó-kiegyensúlyozó módszerek és eszközök használatáról

Mindazonáltal, hogy a legjobb tudásom szerint támogatlak, hogy tartósan változzon a helyzeted; ha szükségesnek ítélem meg, a változás érdekében elirányíthatlak más szakemberhez. Nem teszek ígéretet, garanciát, állítást tünetelnyomó szemléletű diagnózissal vagy kezeléssel kapcsolatban, hanem tájékoztatlak olyan lehetőségekről, amiket még talán nem ismersz, nem használsz, de az életed megváltoztatásában működhetnek. Talán (sokkal) jobban, mint az eddigiek!

A SAJÁT ÉLETED URA ÉS VEZÉRLŐJE TE VAGY. Te vagy az illetékes az állapotfelméréskor általad közölt adatok valóságtartalmáért, a változás érdekében tett javaslataim személyre szabott betartásáért és a szellemi-lelki-testi általános állapotodért. És mivel Te is egyedi ember vagy, és holisztikus vizsgálat nélkül nem lehet pontosan tudni, hogy mi lapul a lelked mélyén, és milyen hatással lesz Rád a stresszoldás-kiegyensúlyozás. Ezért a Holisztikus Éden Életmód Stúdió és személyesen én, Szalkainé Tóth Tímea nem tudok, nem vállalhatok semmilyen felelősséget az esetlegesen előforduló bármiféle egészségi, anyagi, erkölcsi vagy egyéb károkért. Javaslatokkal tudlak támogatni, hogy az esetleg előjövő átmeneti tünet felerősödéseket, nehézségeket hogyan hidald át. A programjaimon mindenki a saját elhatározásából, szabad akaratából és saját felelősségére vesz részt.

A www.mitvalasszak.hu weboldalon tanult stresszoldó-kiegyensúlyozó ismeretek saját otthoni stresszoldó-kiegyensúlyozó tevékenységre használhatók. Másokat kezelni vagy oktatni velük nincs jogosultságod, és mellettük is javasolt folytatnod a megbízható, hozzáértő holisztikus oki kezelő szakember által előírtak alkalmazását is.

Ha jelentkezel valamilyen programomra vagy kezelésre, azzal hozzájárulsz, hogy a kiléted titokban tartása és az adataid védelme mellett felhasználhassam az esetedet, mint esettanulmányt.

Ne ijedj meg attól, hogy ezeket így leírtam, de tudnod kell őket, mert az igazság az, hogy senki, még a tünetelnyomó szemléletű kezelők sem tudnak Rád és az életedre vigyázni, nem tudnak igazi felelősséget vállalni a dolgaidért, csak Te magad.


A cikkek átvételéről és a szerzői jogról

PDF formátumban letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=1IsNpAGdThMByZXNSZnIcCk1-Jh-dyVcMkyZE_0pBZBM

Egyszerűsített adatkezelési-adatvédelmi tájékoztató

PDF formátumban letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=1Ckfh-1vQAoQlewAGqAajsqzwf5tovqnqxxbOg5wUc3k


Az elállási jogról

PDF formátumban letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=1soU1mZvwM93cqZeTGwX1JzvYPvWRiEqDdIwhHY9h-Sc


Titi_Moksha

Kellemes, biztonságos internetezést és minden szintű egyensúlyt kívánok:

Végtelen lény embertársi üdvözlettel,
Szalkainé Tóth Tímea – Titi
holisztikus életkarbantartó